• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TREBALO JE DA BUDE "NOVI MESI" I LIDER SRBIJE - FUDBAL GA VIŠE NE ZANIMA: Legendarni igrač Barse mu je saradnik!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji fudbaler Barselone Bojan Krkić zajedno sa Inijestom pokrenuo biznis kakav ne biste očekivali.

 Bojan Krkić proizvodi bicikla Izvor: Instagram/bokrkic/printscreen

Svojevremeno je Bojan Krkić, španski fudbaler srpskog porijekla, bio jedan od najvećih talenata Barselone. O njemu su se pričale bajke tokom staža u omladinskoj školi, furiozno je ušao u prvi tim koji je bio izuzetno kvalitetan i mnogi su tada mislili da će tim sa "Nou Kampa" imati dva Lionela Mesija u svom sastavu. Godinama kasnije, situacija nije ni blizu takve, a Bojan ima novu zanimaciju - proizvodnju bicikala.

Prethodnog mjeseca je nekadašnji fudbaler Barselone raskinuo ugovor sa japanskim klubom Visel Kobe i od tada je slobodan igrač, a čini se da mu je malo dosta fudbala. Očigledno je došlo do zasićenja, pa se Bojan posvetio hobiju koji je zavolio tokom prethodnih godina. Krkić je prvi čovjek kompanije "Guava" koja će se baviti proizvodnjom bicikala za brdske uslove, a njegov partner u ovom poduhvatu je dugogodišnji saigrač Andres Inijesta.

"Kada sam ušao u ovaj projekat znao sam da ću nastaviti da se bavim biciklizmom. To je dobar način da kombinujete sport i druženje. Uskoro bih i ja mogao da učestvujem na trkama i spremam se već za to. Uvijek sam volio taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnje bavim time", kaže Krkić, čija kompanija za sada proizvodi samo jedan model. Na zvaničnom sajtu firme može se vidjeti kako on izgleda, a cijena mu je preko 7.000 evra, što je pravo malo bogatstvo. Ipak, nema sumnje da Krkić i Inijesta planiraju da ponude najbolji mogući proizvod tržištu, pa to mora da košta više nego što se očekuje.

Za one koji su zaboravili igračku karijeru Bojana Krkića, on je nakon veoma uspješnog perioda u mlađima kategorijama španskog tima četiri godine bio prvotimac Barselone i tokom tog perioda je dva puta osvojio Ligu šampiona. U njegovoj karijeri ređali su se zatim Roma, Milan, Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal i Visel Kobe. Za reprezentaciju Španije odigrao je samo jedan nastup i zbog njega je odbio Srbiju, dok je dres nepriznate Katalonije oblačio osam puta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC