• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POBUNA U SVLAČIONICI REAL MADRIDA! Anćelotiju pričaju iza leđa - ovo mu se nikad nije desilo!

Autor Haris Krhalić

Karlo Ančeloti je poznat po dobrom odnosu sa svojim fudbalerima, ali to nije slučaj u ovoj generaciji Real Madrida.

 Pobuna u svlačionici Real Madrida Izvor: Profimedia

Real Madrid već može da razmišlja o četvrtfinalu Lige šampiona jer su u prvom meču na "Enfildu" razbili Liverpul 5:2, ali na svim ostalim poljima - tona problema. U domaćem prvenstvu im ništa ne ide od ruke, pa su poslije remija protiv Betisa (0:0) ostali na čak devet bodova daleko od Barseloen i malo je vjerovatno da će odbraniti titulu, što sa sobom povlači i ozbiljno nezadovoljstvo u svlačionici.

Dobro obaviještena radio stanica Cadena SER objavila je da je došlo do pobune protiv Karla Anćelotija, pošto je sve više igrača koji su nezadovoljni načinom na koji "stari trenerski vuk" vodi tim.

Prvo se spekulisalo da su Dani Sebaljos, Marko Asensio i Eden Azar okrenuli leđa Karlu Anćelotiju, a potom su se protiv njega pobunili i još neki igrači. Nevanično, to su pre svih Eduardo Kamavinga i Oreljen Čuameni, što sada već daje petoricu igrača koji mu "pričaju iza leđa". Oduvijek je Anćeloti znao kako da drži svlačionicu zadovoljnom i da na svojoj strani ima igrače, međutim izgleda da je to malo drugačije u Real Madridu.

Kamavinga nije zadovoljan što sve češće igra lijevog beka, dok Čuameni igra retko. Očekivao je da dobije veću minutažu odlaskom Kazemira, međutim za sada nije toliko impresionirao da bi bio nezamenljiv u startnih 11.

Interesantno je da je prvi čovjek kluba Florentino Perez stao na stranu igrača, koje je skupo platio, pa je čak predložio Karlu Anćelotiju da je vrijeme da se na klupu presele Luka Modrić i Toni Kros, što Italijan ne želi ni da čuje. Zbog toga tinja nezadovoljstvo u svlačionici i zato se sve više priča o mogućoj smjeni Anćelotija. Navodno, postavljen mu je ultimatum da mora da osvoji bar jedan od tri najvažnija trofeja ili će mu "skratiti mandat" za godinu dana.

Nezvanične informacije već govore da je Raul Gonzales kandidat za nasljednika pošto se vjeruje da bi mogao da ostvari dobar odnos sa fudbalerima kakav je imao i Zinedin Zidan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC