• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u Real Madridu, ključni igrač hoće da završi karijeru: Anćeloti nudi ugovore i milione, a njemu je dosta fudbala!

Autor Haris Krhalić

Toni Kros bi u narednim danima trebalo da donese odluku o tome da li će nastaviti svoju karijeru.

 Toni Kros želi da završi karijeru Izvor: Profimedia

Kako prenose madridski mediji prava panika vlada u Real Madridu jer se u tom klubu plaše da bi mogli da ostanu bez jednog od svojih glavnih igrača. I to ne zato što hoće negdje da pređe, već zato što želi da završi karijeru!

U pitanju je njemački vezista Toni Kros, koji ima ugovor još godinu dana sa "kraljevskim klubom" i nekoliko puta je već odbio da ga produži. Njegov zvanični razlog je to što želi da vidi kakva će mu biti uloga u timu, ali sada u Madridu sumnjaju da mu je dosta fudbala!

Ovaj 32-godišnji centralni vezista ponikao je u Bajernu i tu igrao do 2014. godine, da bi potom prešao u Real u kome je već osam godina. Odigrao je 373 utakmice za Real, osvojio je tri titule u ligi, četiri Lige šampiona, tri Superkupa Evrope i četiir FIFA svjetska prvenstva.

Karlo Anćeloti pokušava na sve načine da ga ubjedi da ostane u ekipi i da nastavi da dominira u tandemu sa Lukom Modrićem. Hrvat i Nijemac ne usporavaju uprkos godinama, a sada ih Anćeloti polako rotira sa Kamavingom, Valverdeom i Čuamenijem, ali oni ipak nisu prave zamjene za Krosa.

Zato u Realu žele da ovaj dvojac ostane u klubu, dok oni ne završe kupovinu engleskog veziste Džuda Belingema koji je najveća želja ekipe.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC