• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vinisijus provocirao pred Srbinom, pa ga "nagazio" kapiten: Kada mu to kažete u lice, on kuka na rasizam!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kapiten Majorke neće više da sluša žalopojke Vinisijusa žuniora, pošto je na samom terenu vidio kako se Brazilac bahato ponaša.

 Vinisijus Žunior nervira protivnike proslavom gola Izvor: Profimedia

Ponovo je u centru pažnje Brazilac Vinisijus, pošto ne prestaju kritike Španaca na njegov račun. Već dugo mnogima smeta njegov ples kojim proslavlja pogotke i pojedini fudbaleri su pričali o tome kako je to nepotrebno i ponižavajuće za protivničke ekipe.

Ipak, dok je većina bila odmjerena u kritikama, predsjednik Sindikata španskih fudbalskih agenata Pedro Kastro je napravio pravi skandal kada je nazvao Vinisijusa majmunom! Poslije te izjave njegovi sunarodnici iz Brazila u dresu Reala su takođe tako počeli da slave golove, a dodatno je prašinu podigao kapiten Majorke Antonio Railjo.

"Vinisijusa predstavljaju kao da on nikada ne provocira i ne vrijeđa protivnike tokom utakmice. Kada mu neko to kaže u lice i nazove ga provokatorom on onda koristi džokera i igra na kartu rasizma. Lično nemam ništa protiv toga što pleše kada postigne gol, nije prvi koji je to uradio. Ali, ne treba da provocira i vrijeđa protivnike tokom meča, a onda da izigrava žrtvu i svaki put govori o rasizmu kada ga neko kritikuje", rekao je on.

Real Madrid je prije desetak dana na svom terenu savladao Majorku sa Predragom Rajkovićem na golu 4:1, a Vinisijus se tada verbalno sukobio sa igračima ovog kluba. Oni su nakon meča poručili da ih je tokom kompletne utakmice provocirao, a da se poslije žalio na rasizam.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC