• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahatu zvijezdu Reala ni saigrači ne mogu da smire: Provocirao protivnike, trener naredio da mu polome noge!?

Autor Haris Krhalić

Ponašanje Vinisijusa je nedopustivo, ali šta tek reći za trenera Majorke koji je uhvaćen kako od svojih igrača traži da pretuku Brazilca.

 Trener Majorke tražio od igrača da polome noge Vinisijusu Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Vinisijus u ovom trenutku igra fantastičan fudbal. Gol u finalu Lige šampiona samo dodatno mu je podigao samopouzdanje i tako je u novu sezonu ušao sa pet golova i dvije asistencije, međutim postoje stvari zbog kojih i dalje izluđuje svoje navijače, čak i saigrače, a ne pričamo o burnom privatnom životu.

Španski mediji pišu da je njegova bahatost česta tema u svlačionici Real Madrida, tako da je svoje saigrače ponovo iznervirao nakon utakmice sa Majorkom na "Bernabeuu", gdje je skandal napravio i Marko Asensio.

Vinisijus se radovao nakon preokreta i ubjedljive pobjede Real Madrida (4:1), u kojoj nije postigao gol niti zabilježio asistenciju, ali je ponovo pretjerao u tome i zaboravio da ne treba biti gord kada se slavi. Tako mediji u Španiji prenose da je zadirkivao i provocirao igrače Majorke da su se oni požalili i drugim fudbalerima Real Madrida.

Na to im je odgovoreno da su svi svjesni Vinisijusovog ponašanja i da su mu već govorili da ne treba da provocira protivnike nego da se ponašao kao zrela osoba, međutim nikako i da ga poslušaju.

"Hiljadu puta su pričali sa njim o ovome i objašnjavali mu da to nije dobro za njega i tim", prenose španski mediji i podsjećaju na uzaludne "trikove" na terenu kojima pokušava da izludi protivnika, a da ih to nervira najbolje govore riječi Majorkinog trenera Havijera Agirea koji je uhvaćen kako u toku meča govori igračima "polomite mu noge".

Ipak, da se neće smiriti u skorije vrijeme govori i "stori" nakon poraza Barselone od Bajerna u Ligi šampiona. U pitanju je fotografija na kojoj se smije svom najvećem rivalu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC