• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije ovoga je završio u Real Madridu: Bahata zvijezda pobjesnila na Anćelotija, pa počela da baca i šutira stvari!

Autor Haris Krhalić

Marko Asensio nimalo nije bio zadovoljan tretmanom, a kako stvari stoje, narednog ljeta će napustiti klub kao slobodan igrač.

 Marko Asensijo bjesnio na klupi Reala  Izvor: Twitter/@Ultra_Suristic/Printscreen

Nisu uspjeli reprezentativci Srbije da zaustave Real Madrid, iako su ih isprva dobro preznojili - prvak Evrope savladao je Majorku 4:1 poslije preokreta na stadionu "Santijago Bernabeu".

A važan trijumf branioca trofeja u Primeri obilježio je i bahati potez Marka Asensija na klupi Reala, koji je bijesno reagovao kada je shvatio da u klubu nema budućnosti za njega.

Real je savladao Majorku, za koju su svih 90 minuta odigrali i Predrag Rajković i Matija Nastasić. Srpski golman i defanzivac bili su dio tima koji je u 35. minutu poveo pogotkom Vedata Murićija, ali je došlo do preokreta u drugom poluvremenu.

Prvo je Valverde u 48. minutu prvog poluvremena izjednačio, da bi do kraja meča golove postigli i Vinisijus, Rodrigo i Antonio Ridiger, za ubjedljiv trijumf Reala. Ali potez trenera Karla Anćelotija da ne uvede u igru Asensija ozbiljno je naljutio Španca.

Asensio se dugo zagrijavao i nadao ulasku u igru, ali je gledao kako šansu s klupe dobijaju Eden Azar, Ferlan Mendi, Dani Sebaljos i Lukas Vaskez, dok je iskusni Anćeloti riješio da ne napravi petu izmjenu i tako mu pruži šansu.

Bio je Asensio bijesan, vratio se na klupu gdje je šutnuo flašicu i bacao stvari kada je shvatio da neće ući u igru. Time je praktično i sam shvatio da je njegovom boravku u Realu došao kraj - njemu ističe ugovor s Madriđanima narednog ljeta, kada će postati slobodan igrač. Neće u Realu tolerisati ovakvo ponašanje, a ne ide mu u prilog ni činjenica da odlično igraju saigrači na njegovoj poziciji, i Vinisijus i Rodrigo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC