• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid ne prašta ni Anćelotiju: Trofejnom treneru "kovertiran otkaz", zna se i ko će ga naslijediti!

Autor Dragan Šutvić

Italijanski trener Karlo Anćeloti mogao bi da napusti Real Madrid vrlo brzo.

 anćeloti dobija otkaz u realu  Izvor: Profimedia

Real Madrid je u finalu Svjetskog prvenstva i sa Al-Hilalom će se boriti za još jedan pehar više u vitrinama, međutim ako u tome ne uspiju - trener Karlo Anćeloti bi mogao da dobije otkaz. Španski mediji prenose da je utakmica sa najboljim klubom Saudijske Arabije prilika da trofejni Italijan sačuva posao, iako po samoj prirodi pehar Svjetskog klupskog prvenstva i nije toliko prestižan, čak mnogi ovo takmičenje smatraju uzaludnim i spremaju mu se reforme.

Za razliku od drugih, Real Madrid i te kako poštuje sve međunarodne trofeje, a Anćelotiju ne gledaju više kroz prste pošto je klub zaređao i loše rezultate u domaćem prvenstvu, a tek slijede okršaji u Ligi šampiona protiv Liverpula.

Prvi nemiri nastali su zbog izgubljenog Superkupa, kada je Barselona razbila Real Madrid 3:1, pa je nakon toga nestalo povjerenje u Karla Anćelotija. Istina, tim je imao dosta problema sa povredama, Karim Benzema nema dostojnu zamjenu i klub nije doveo novog napadača u januaru, ali su očekivanja uvijek na najvišem nivou i jednostavno stare zasluge ne važe. Tako je Real Madrid poslovao od kada postoji, pa se to neće promijeniti ni u ovoj sezoni.

Aktuelni šampion Španije i Evrope zaostaje čak osam bodova za Barselonom i pitanje je da li će odbraniti titulu, a već se sprema zamjena pošto su u redu za nasljednika Raul, Ćabi Alonso i Alvaro Arbelova, sve bivši igrači "kraljevskog kluba". Najveći favorit da preuzme Real Madrid je upravo Raul Gonzales, legendarni napadač, koji odlično vodi rezervni tim, a prethodno je i sa juniorima osvojio Ligu šampiona 2020. godine.

Već je dobijao razne pozive da preuzme ozbiljnije klubove, ali čini se da je strpljivo čekao upravo Real Madrid i sada bi trebalo da dobije priliku ako Karlo Anćeloti postane "bivši".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC