• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E zato je on Don Karlo! Novi igrač Reala otkrio sve o Anćelotiju: "Tek sam stigao, pravim roštilj, a onda - šok!"

Autor Haris Krhalić

Antonio Ridiger bio je oduševljen gestom Karla Anćelotija po njegovom dolasku u Real Madrid.

 Antonio Ridiger o Anćelotiju Izvor: Profimedia

Real Madrid je fenomenalno počeo novu sezonu sa šest pobjeda iz isto toliko utakmica u Primeri, nedavno su savladali rivalski Atletiko, dok su i u Ligi šampiona upisali dva sigurna trijumfa bez primljenog pogotka. Ekipa Karla Anćelotija je tako perfketno startovala u odbrani dva velika trofeja, a nakon što su se ljetos pojačali.

Jedno od pojačanja bio je Antonio Ridiger. Reprezentativac Njemačke je stigao iz Čelsija kao bitan igrač u odbrani Reala, a on je otkrio šta zapravo znači saradnja sa Anćelotijem i koliko je "Don Karlo" presudan u uspjesima tima.

Ridiger je istakao da nije mogao ni da sanja da će njegovi počeci u Real Madridu ići toliko glatko i da neće imati niti jedan problem u novom timu.

"Mojih prvih nekoliko mjeseci u Madridu nisu mogli da budu bolji. Rezultati su dobri, zabavljamo se kao ekipa i ja sam se dobro uklopio. Ako ćemo iskreno, nijedan drugi tim mi nije učinio da se tako lako uklopim", počeo je Ridiger za "Sport1".

Nijemac je potom otkrio zanimljivu anegdotu o Anćelotiju, koji važi za trenera koji odlično zna kako da u tim uklopi veliki broj zvijezda i sa njima stigne do velikih rezultata.

"Bio sam u svom novom domu u Madridu tek nekoliko sati, sa mojom porodicom. Pravili smo roštilj, a onda je neko pozvonio na vrata. Otvorio sam i Anćeloti je bio tamo! Vau! Sjeo je s nama, ručali smo zajedno i upoznao je moju porodicu. On je vrlo prijateljski nastrojen i otvoren čovjek. Ostao je kod nas dva sata i pričali smo o svemu. Nikad nisam iskusio nešto tako s drugim trenerima. Poslije ovih nekoliko mjeseci, niko nije ni blizu Anćelotija po tome kako tretira svoje irače. On je trenerska legenda koja je osvajala trofeje Lige šampiona kad sam bio klinac. Raditi s njim u najvećem klubu na svijetu je fenomenalno", rekao je Ridiger.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC