• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi ostao bez zvijezde zbog Abramoviča, poznato je kome je dao riječ

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Antonio Ridiger će ovog ljeta postati slobodan agent i napustiti Čelsi. Sada je poznato gdje Nijemac nastavlja karijeru.

 antonio ridiger prelazi u real madrid Izvor: Profimedia

Njemački fudbaler Antonio Ridiger (29) bio je voljan da ostane u Čelsiju, u kome igra već pet sezona, ali je na kraju obavijestio Tomasa Tuhela da ide bez obeštećenja, sada se zna i gdje!

Ridiger je imao nekoliko ponuda na stolu, a na kraju je prihvatio poziv Real Madrida, prenosi dobro obaviješteni italijanski novinar Fabricio Romano. Ugovor još nije potpisan, ali je Ridiger dao riječ Real Madridu, pošto je prethodno odbio pozive Juventusa, Mančester junajteda i Bajerna.

Možda će vas zanimati

Stiže bez obeštećenja, pošto mu krajem juna ističe ugovor, tako da je Real Madrid ugrabio još jednog vrhunskog fudbalera koji je postao slobodan agent. Tako je ljetos stigao Alaba, a očekuje se i Mbape...

Razlog zbog kog Ridiger ne ostaje u Čelsiju je komplikovana situacija oko vlasnika. Dobro je poznato da je Roman Abramovič primoran da proda klub, a iako bi do kraja maja "plavci" trebalo da dobiju novo rukovodstvo - Ridigeru se ne čeka još nekoliko mjeseci i naporni pregovori.

Nije želio u Junajted, kako ne bi izdao navijače Čelsija, ali je prihvatio poziv Real Madrida koji nudi višegodišnji ugovor, dok nije poznato još koliko tačno novca je u pitanju.

Ridiger je inače ponikao u Štutgartu, a potom je igrao dvije sezone za Romu. Stigao je poziv Čelsija u ljeto 2017. godine i njemački reprezentativac je plaćen 35 miliona evra. Bio je potpuno potisnut kod Lamparda, dok je najbolje partije pružao upravo kod Tuhela sa kojim je prošle godine osvojio Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC