• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Čelsi - počelo osipanje Abramovičevog carstva: On prvi odlazi iz kluba, ide da pojača Vlahovićev Juventus!

Autor Dragan Šutvić

Kako pišu italijanski mediji, Juventus je već dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu!

 ridiger prelazi u juventus  Izvor: Profimedia/La Presse

Da li je to počelo osipanje Čelsija poslije odlaska Romana Abramoviča? Šampion Evrope je u velikim problemima van terena, a sada su ostali i bez jednog igrača i to "za džabe".

Antonio Ridiger je sve dogovorio, od naredne sezone nosiće dres Juventusa i pojačati redove tima za koji nastupa Dušan Vlahović!

Možda će vas zanimati

Otkako je Velika Britanija uvela sankcije Romanu Abramoviču zbog bliskih veza sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, sva njegova imovina na Ostrvu je zamrznuta, a zbog svega je funkcionisanje Čelsija ozbiljno otežano.

Već od ranije je poznato da Čelsi neće moći da kupuje nove igrače, ali ni da produži ugovore sa onima koji su već u klubu. I Antonio Ridiger je to riješio da iskoristi, pa će na ljeto kao slobodan igrač otići u torinski klub.

Juventus će dovesti štopera bez obeštećenja, kada mu 30. juna bude istekao ugovor na "Stamford Bridžu", a "Gazeta delo sport" piše da je dogovorena četvorogodišnja saradnja, do ljeta 2026. godine.

Ridiger je već bio jedan od petorice igrača na spisku onih koji bi na ljeto mogli da kao slobodni promijene sredinu, a sada je prešao na potencijalan spisak onih koji su riješili da napuste Čelsi i nastave karijeru u nekom drugom klubu.

Juventus će tako dobiti pojačanje u odbrani "ispod cijene" i započeti očekivane velike promjene koje im se spremaju ovog ljeta. Iz Lige šampiona su prije nekoliko dana ispali već u osmini finala, nakon katastrofalnog poraza od Viljareala pred svojim navijačima (0:3).

Kako je Juve treću godinu zaredom ispadao iz Lige šampiona na prvom stepeniku nakon grupne faze, u ljetnom prelaznom roku se očekuju dalja ulaganja u tim, nakon što su zimus potrošili oko 80.000.000 evra na transfer Dušana Vlahovića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC