• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKI REPREZENTATIVAC ZAVRŠIO KARIJERU SA 32! Partizanu donio titulu, ostao bez kluba, a onda rekao kraj

Autor Haris Krhalić

Petar Škuletić više ne uživa u fudbalu i odlučio je da se penzioniše.

 Petar Skuletic zavrsio karijeru  Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Petar Škuletić odlučio je da završi igračku karijeru. Nekadašnji napadač Vojvodine, Partizana i Monpeljea "svirao je kraj" nakon 15 godina profesionalnog bavljenja fudbalom, ali i relativno rano - pošto su mu tek 32 godine. Odluku je donio pošto je ljetos ostao bez ugovora u TSC-u, a nakon svega što je prošao priznao je da je ostao i bez ambicije da se bavi fudbalom.

"Riješio sam da stavim tačku na karijeru", rekao je Petar Škuletić u gostovanju u podkastu "Alesto" kod Aleksandra Stojanovića i dodao je da je fizički i dalje mogao da nastavi da igra, međutim psihički - to nije to.

"Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam djelovao posljednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio u karijeri. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Posljednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju da igram dalje", zaključio je popularni "Škuntelar".

Škuletić je bio veliki talenat crno-bijelih i važio je za jednog od najperspektivnijih igrača svog godišta ('90), međutim do prvog tima je došao zaobilaznim putem. Otišao je kao tinejdžer u LASK, pa se preko Zete, Vojvodine i Radničkog iz Niša vratio u Partizan u zimu 2014. godine. Postigao je 28 golova za crno-bijele i bio jedan od ključnih igrača Marka Nikolića koji je 2014. godine zamalo donio titulu u Humsku, odnosno godinu dana kasnije je njegove rezultate nastavio Zoran Milinković, upravo sa Škuletićem kao najboljim strijelcem.

Nakon toga je otišao u Lokomotivu za 3,2 miliona evra, a bio je član i Gendčlera, Monpeljea, Sivaspora, Sabaha i na kraju TSC-a. Šest puta je nosio dres Srbije i dao jedan gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC