• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan iznenađen Piksijevim spiskom "orlova"! Ivica Kralj: Zašto nema nekog od njih trojice?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ivica Kralj oglasio se poslije objavljivanja spiska srpskog selektora Dragana Stojkovića na kom nema nijednog igrača Partizana.

 Partizan iznenađen spiskom selektora Srbije Dragana Stojkovića Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen/MN Press

Srbija započinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se održava 2024. godine. Igraće dvije utakmice u martu, prvo protiv Litvanije u Beogradu (24. mart), pa tri dana kasnije u Podgorici protiv Crne Gore. Selektor Dragan Stojković saopštio je spisak od 36 igrača na koje računa, a na njemu nema nikoga iz Partizana.

Takva odluka Piksija iznenadila je čelnike kluba iz Humske, pa se tim povodom oglasio Ivica Kralj. Na spisku, koji će biti skraćen, od fudbalera iz Superlige Srbije nalaze se dvojica igrača iz Crvene zvezde, kao i po jedan igrač iz Čukaričkog, Vojvodine i TSC-a. "Spisak nas je neprijatno iznenadio, jer smatramo da je neko od naših igrača apsolutno zaslužio da se na njemu nađe. Posebno ako uzmemo u obzir koliko ima fudbalera iz domaće lige. Ali dobro, kao klub poštujemo stav selektora, iako se sa njim ne slažemo. Moralo je da se nađe bar jedno ime iz Partizana", rekao je Kralj za "Informer".

Direktno je odgovorio na pitanje ko bi od crno-bijelih trebalo da bude na tom spisku. "Slobodan Urošević je već godinu dana u konstantno dobroj formi i jedan je od najboljih u ligi. Tu je Svetozar Marković, imamo i Sameda Baždara koji je veliki talenat srpskog fudbala", zaključio je Kralj, sportski direktor Partizana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC