• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sigurno neću se vratiti u Partizan! Za jednu sezonu osvojio srca Grobara, a sad sve šokirao sa 32 godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Petar Škuletić nije htio da "vara ni sebe ni druge" i završio je karijeru sa tek 32 godine. Tako da od povratka u Partizan nema ništa!

 Petar Škuletić završio karijeru neće se vratiti u Partizan Izvor: Zoutube/ALESTO/Screenshot

Mnogi su se iznenadili kada je došla vijest da je Petar Škuletić sa 32 godine riješio da stavi tačku na karijeru! Nekada veliki talenat koji je zaobilaznim putem preko Zete, Vojvodine i Radničkog iz Niša stigao do seniorskih nastupa za crno-bijele istakao je da nije imao više ambicije da igra i da nije htio da "vara ni sebe ni druge".

Iako je samo godinu dana proveo u dresu crno-bijelih, titula koju je sa 28 golova u sezoni kod Marka Nikolića donio u vitrine 2014. godine ostala je toliko urezana u sjećanje svih da se Škuletić najviše pamti iz Partizana. I sada ga navijači žele u Humskoj, ali to se neće desiti.

"Bio sam samo godinu dana i poslije toga sam otišao, ali ostavio sam neki trag. Najviše me vezuju za Partizan. Dan-danas kada šetam ovdje prepoznaju me ljudi, nije to toliko davno bilo, ali prošlo je godina i generacija otkad sam igrao u Partizanu. Sreću me, pozdravljaju, pitaju kad ću da se vratim. Ali se sigurno neću vratiti. Neću se vratiti jer ću da prestanem da igram, to je jedini razlog. Odlučio sam, riješio sam da stavim tačku na karijeru. Mislim da je bilo dosta. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako se odvijalo ovo u posljednje vreme moja karijera shvatio sam da je možda bolje da prestanem", otkrio je Petar Škuletić u podkastu "Alesto" kod Aleksandra Stojanovića. 

Bio je veliki talenat u omladinskom timu crno-bijelih, ali je prerano otišao u inostranstvo i morao je kasnije "zaobilaznim putem", Na kraju je mnogo godina igrao na vrhunskom nivou i uspio je da čak šest puta obuče dres Srbije. 

"Ponosan sam stvarno na svoju karijeru. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana... Nemam za čim da žalim. Kada sam sišao sa ovog većeg nivoa gdje sam bio nešto više od sedam godina, vidio sam da više to nije to to. Nisam imao neku ambiciju, nisam se lijepo osjećao u Azerbejdžanu. Bila je to velika razlika, iz francuske lige u Azerbejdžan. Super je to klub, ali taj fudbal, nema 100 ljudi na stadionima... A nisam ja baš tip koji kad nešto ne mora da će da grize do kraja. Uvijek me je terala neka ambicija, neki pritisak, to sam volio, to me držalo da izguram i da trajem u karijeri. Mogao sam ja ovdje da promijenim još deset klubova ovdje, ali nisam htio da varam ni sebe ni druge",  istakao je on.

U karijeri je nastupao za Teleoptik, LASK, Zetu, Vojvodinu, Radnički iz Niša, Partizan, Lokomotivu iz Moskve, Genčlerbirligi, Monpelje, Sivaspor, Sabah i na kraju TSC. 

Petar Škuletić u podkastu Alesto
Izvor: YouTube/ALESTO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC