• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović nije dao gol pet utakmica, STIŽU KRITIKE! Javio se i NAJVEĆI u istoriji Juventusa: Dušane, ne sviđa mi se to!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović je poslije još jedne neubedljive partije u fokusu medija.

 Alesandro del Pjero kritikuje Dušana Vlahovića Izvor: YouTube/Sky Sports/Arena Sport/Screenshot

Dušan Vlahović nije uspio da se upiše u strijelce u pobjedi "stare dame" protiv Frajburga (1:0) u osmini finala Lige Evrope, pa se tako njegov niz bez postignutog gola produžio na pet utakmica. Očekivano, kada ste napadač vrijedan 80 miliona evra, to je više nego dovoljan period da krenu kritike, tako da je sada srpskog napadača "pecnuo" i Alesandro del Pjero, vjerovatno najbolji fudbaler u istoriji Juventusa.

"Nije mi se svidjela Dušanova partija", istakao je bez mnogo dvoumljenja "Pinturikio" dok je komentarisao utakmicu za italijansku televiziju Skaj Sport: "Možda je i do psihologije... Možda do toga što je dres Juventusa izuzetno težak i uvijek se više broje utakmice na kojima niste dali gol od onih na kojima jeste. Svi smo svjesni da posjeduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što na susretu sa Frajburgom iz nekih situacija makar nije šutnuo."

Del Pjero razumije da Juventus nije stvorio mnogo šansi i da je to uvijek frustrirajuće za napadača, tako da je istakao i da njegove riječi nisu mnogo bitne, nego ono što kaže njegov trener: "Bitno je da Vlahović uživa povjerenje trenera Maksa Alegrija i navijača. Potrebno je da ostane spokojan i nastavi da radi.“

Sa druge strane, Alegri, koji je često kritikovao Vlahovića kada postigne gol, sada je promijenio ploču. Stao je na njegovu stranu iako je kritikovao svoj tim zbog toga što postiže mali broj golova.

"Stvaramo veliki broj šansi, a procenat iskorišćenih je vrlo mali. Potrebno je da budemo odlučniji kad nam se ukažu šanse. To je stvar samopouzdanja i zato nam je duel sa Sampdorijom važan, da osvojimo tri boda na našem stadionu. Važno je da Dušan ostane miran na terenu. Golovi će stići. Možda baš protiv Sampdorije...", nagovijestio je Alegri.

Dušan Vlahović ove sezone inače ima 10 golova na 25 utakmica za Juventus, dok je asistirao još za tri pogotka. U posljednje vrijeme se priča da bi mogao da ode iz kluba zbog finansijskih poteškoća "stare dame".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC