• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostić raširio ruke, a Vlahović ispao šmekerčina! Navijači Juventusa će zbog ovog snimka obožavati Dušana! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski fudbaleri bili u centru pažnje nakon gola u četvrtom minutu nadoknade, a o Vlahovićevom potezu navijači će dugo pričati.

 Kostić žalio zbog promašenog gola Vlahovića, Dušan ga tješio Izvor: Twitter/BianconeriZone/printscreen

Fudbaleri Juventusa savladali su Sampdoriju (4:2) u veoma zanimljivoj utakmici, a srpski fudbaler Dušan Vlahović mogao je da bude tragičar na ovom susretu. Nekadašnji napadač Partizana i Fiorentine promašio je kazneni udarac zbog čega ga je tješio i Dejan Stanković, a imao je još jednu dobru priliku kada je nakon njegovog pokušaja glavom lopta pogodila prečku.

U nastavku te akcije mladi argentinski napadač Matijas Sule postigao je pogodak za konačan rezultat na meču, a srpski fudbaleri imali su različite reakcije. Filip Kostić koji je centrirao bio je razočaran jer Vlahović nije zatresao mrežu, a Dušan je kolegi iz nacionalnog tima pokazao da to nije bitno i da treba da proslavi sa ostatkom tima. Snimak sa tribine, koji niste vidjeli u prenosu, jasno govori o tome. Pogledajte o čemu radi:

Dok je Filip Kostić raširenih ruku gledao ka Vlahoviću, napadač Juventusa mu je pokazao da bi trebalo da otrče do strijelca četvrtog pogotka. Vlahović je već krenuo na tu strani i na kraju se ispostavilo da je on prvi prišao saigraču i zagrlio ga kako bi mu čestitao na debitantskom pogotku u seniorskom timu Juventusa. Zbog toga će, nemamo dilemu, navijači Juventusa obožavati srpskog napadača. Ovo je taj trenutak:

Nakon pobjede nad Sampdorijom koju je Dejan Stanković doveo u pitanje izjavom poslije meča, Juventus se nalazi na sedmoj poziciji tabele italijanskog prvenstva. Crno-beli iz Torina imaju 38 bodova, jer im je 15 oduzeto zbog situacije iz prethodnih sezona. Nadaju se u klubu da bi tokom sudskog procesa mogli da ukinu tu presudu i da na svoj konto vrate osvojene bodove, što bi značlilo da su najbliži pratioci Napolija i da će sa druge pozicije imati lepu priliku da izbore direktan plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC