• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI DEMANTUJE: NE MIJENJAMO TRENERA! Priča se o dolasku Baždarevića, Nišlije vjeruju u Šarca

Autor Haris Krhalić

Dragan Šarac će nastaviti da radi na klupi Radničkog iz Niša uprkos informacijama koje stižu iz BiH.

 Radnički demantovao navode o dolasku Baždarevića Izvor: MN PRESS

Radnički iz Niša je odlučio da nakon odlaska Nenada Lalatovića povjerenje pruži njegovom dosadašnjem pomoćnom treneru Draganu Šarcu, a povodom informacija koje su se pojavile u BiH da pregovaraju sa Mehmedom Baždarevićem - kratko i jasno poručuju: nije tačno! Radnički se saopštenjem obratio novinarskim redakcijama i potvrdio da vjeruju Šarcu i da niko ne razmišlja o smjeni trenera u Nišu.

"Povodom najnovijih vijesti u medijima, FK Radnički oštro demantuje da mijenja šefa stručnog štaba. Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog i molimo medije da prije objavljivanja ovakih vijesti provjere navode, jer se time unosi nestabilnost u klub. Uostalom, već postaje navika da se uoči svake naše utakmice pojavljuju lažne vijesti čiji je cilj da nas destabilizuju. U svakom slučaju, Dragan Šarac ima puno povjerenje rukovodstva Radničkog da nastavi da vodi ekipu i klub ne razmišlja o smjeni trenera. Šarac je završio današnji trening sa ekipom, koju priprema za nedjeljni meč u Subotici protiv Spartaka. Sutra će se obratiti na redovnoj press konferenciji kojom se najavljuje predstojeći ligaški meč i sve aktivnosti u timu su u potpunosti redovne ovih dana u Radničkom", navodi se u saopštenju Nišlija.

Podsjetimo, Radnički ove sezone igra vrlo loše i bori se za opstanak u Superligi pošto su trenutno na 13. poziciji sa samo 23 boda, ali bez obzira na to "daju" i jednog reprezentativca selektoru Srbije Draganu Stojkoviću.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC