• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA U SRPSKOM FUDBALU - LALATOVIĆ NAPUŠTA RADNIČKI: Preuzima NOVI tim u Superligi i bori se za opstanak?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neočekivani transfer mogao bi da se dogodi već početkom naredne nedjelje.

 Nenad Lalatović preuzima Mladost GAT Izvor: MN PRESS

Samo nekoliko mjeseci nakon što se vratio u srpski fudbal i sjeo na klupu Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović bi mogao da je napusti! temperamentni trener koji je u Superligi predvodio brojne klubove blizu je novog izazova i povratka u Novi Sad!

Kako prenosi "Sport Klub", Lalatović bi nakon predstojećeg kola Superlige i meča Radničkog protiv novosadske Mladosti trebalo da postane upravo trener tog tima. Mladost GAT se nakon četiri proljećna poraza i pobjede nad Partizanom rastala sa dosadašnjim trenerom Ljubomirom Ristovskim, pa im je za nastavak sezone potreban šef stručnog štaba koji će ekipu povesti ka opstanku.

Po informacijama koje su se pojavile izbor je pao na Lalatovića i kontakt je već uspostavljen. Novosađani su spremni da ga sačekaju, odnosno da ga imenuju za šefa stručnog štaba tek nakon utakmice protiv Radničkog, kada će biti kratak prekid u Superligi zbog okupljanja reprezentacija.

Eventualni odlazak Lalatovića u Mladost biće njegov povratak u Novi Sad, gdje je već radio u Proleteru, ali i u Vojvodini koju je trenirao tokom dva mandata. Sa ekipom sa stadiona "Karađorđe" osvojio je i Kup Srbije u sezoni 2019/20, što mu je za sada jedini trenerski trofej u karijeri. Očigledno Lalatovića za Novi Sad vežu lijepe uspomene, pa bi i ovog proljeća mogao da radi u njemu.

Što se tiče Mladosti, situacija na tabeli nije sjajna i jasno je šta će se zahtijevati od Lalatovića. Ekipa iz novosadskog naselja Satelit je u veoma lošoj formi i trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeli, bodovno poravnata sa ekipom Radnika iz Surdulice koja ovog proljeća igra daleko bolji fudbal i osvaja mnogo više bodova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC