• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Milojević voditi Crvenu zvezdu u Ligi šampiona? Nema poraz u prvenstvu, a "šuška" se i o strancu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prema pisanju "Sportskog žurnala", nije sigurno da će Miloš Milojević biti trener Crvene zvezde od ljeta.

 Da li će Miloš Milojević voditi Zvezdu u Ligi šampiona Izvor: MN PRESS

Ostalo je još deset utakmica do kraja fudbalske sezone u domaćem prvenstvu, međutim odavno je jasno da će Crvena zvezda i šestu godinu zaredom biti šampion Srbije jer ima 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a. Posao koji je ljetos počeo Dejan Stanković - gotovo sigurno će završiti Miloš Milojević i tako direktno uvesti crveno-bijele u grupnu fazu Lige šampiona, ali sada se već postavlja pitanje da li će i voditi u ovom takmičenju!?

Uprkos tome što je Crvena zvezda neporažena u prvenstvu (23-4-0) i što je nedavno slavila u "vječitom" derbiju, Milojević je vrlo kritikovan u javnosti, pa se čak ni bivši igrači crveno-bijelih, poput Ivana Dudića, ne libe da izraze sumnju u njegov način vođenja tima. A poslije remija sa Napretkom i nezadovoljstva mladog trenera, priče o njegovom odlasku su tek podgrijane...

"Sportski žurnal" se u današnjem broju dotakao Milojevićevih teških riječi igračima koje je "bacio pod voz". Poslije remija sa Napretkom kazao je da je "motivacija njegovih igrača bila na drugoligaškom nivou" i "da ima onih koji su jaki na priči, ali ne i na djelu", dok je vidio i ko može, a ko ne može. Ono što je problem za Milojevića u ovom trenutku je što se postavlja pitanje da li uopšte i on može?

"(...) Sve je jasnije da će i mašinovođa Miloš teško izbeći ulogu viška kad se završi aktuelna sezona. Tokom kompletnog proljeća u zvezdaškoj javnosti su aktuelne priče da Milojević neće voditi ekipu u Ligi šampiona i da se uveliko traži zamjena, takođe i da je nekoliko stranih trenera u igri. Poslije stratnog remija sa Vojvodinom 'šuškalo' se i i ekspresnoj promjeni, ali nije rukovodstvo povuklo takav potez i sa istim trenerom ide ka trofejima", navodi se u današnjem izdanju "Sportskog žurnala" i dodaje da je potrebno mnogo dobrih poteza da bi se stvorio tim vrijedan igranja Lige šampiona.

Podsjetimo, već je dogovoreno da će Piter Olajinka iz Slavije Prag i Marko Stamenić iz Kopenhagena zadužiti crveno-bijelu opremu od ljeta, međutim tu vjerovatno neće biti kraj "renoviranja", posebno u napadu i veznom redu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC