• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije nestao, skida se sa kokaina! Žena fudbalera morala da se oglasi - godinama se muči sa porokom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji napadač Defense, Rasinsa, Meca, Minesote i drugih poznatih timova već je padao na doping testovima.

 Argentinski fudbaler ovisnik o kokainu Izvor: Instagram/brian_fernandez38/printscreen

Argentinski fudbaler Brajan Fernandez (28) igrao je za brojne klubove u rodnoj zemlji, stigao da nastupa i u Francuskoj, Čileu, Meksiku i SAD, a karijeru bi u potpunosti mogli da mu unište narkotici! Svojevremeno je napadač suspendovan zbog pozitivnog testa na kokain, ali to nije bilo dovoljno da se opameti - nastavio je sa nedozvoljenim supstancama, pa je sada ponovo u centru pažnje.

Nekada veliki talenat argentinskog fudbala prethodnog vikenda punio je naslovne stranice jer je javnost u Argentini posumnjala da je nestao! Njegov automobil pronađen je u oblasti Santa Fe, a porodica je tek naknadno potvrdila da zapravo zna gdje se Brajan nalazi. Zbog toga što se već tri godine bori protiv kokainske zavisnosti, odlučili su da je najbolje da ne bude u blizini svog sina već vrijeme provodi u kući strica koji brine da Fernandez ne nastavi sa porocima.

Napušteni automobil bio je slučajnost jer Brajanu nestalo goriva, a kod sebe nije imao novca kojim bi mogao da napuni rezervoar. Sa druge strane, on je bezbjedno stigao na lokaciju i nije bilo potrebe da se diže panika, istakla je njegova izabranica Araseli Fesija koja je već godinama najsnažnija podrška u njegovoj borbi.

Inače, Brajan Fernandez je 2015. godine bio pozitivan na dva uzastopna testa u rodnoj zemlji, dok je nastupao za Rasing. Tada mu je izrečena dvogodišnja suspenzija koja mu je djelimično uništila karijeru, a sada bi mogao da razmisli i o potpunom prestanku igranja fudbala jer od septembra prethodne godine nije igrao ni za jedan klub. Mnogo je bitnije da se izbori i prekine sa konzumiranjem kokaina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC