• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STEFAN TREBA SRBIJI KAO HLJEB! Piksijevi "orlovi" se muče, a on bi riješio sve probleme

Autor Haris Krhalić

Vezista Liverpula bio bi savršeno rješenje za reprezentaciju Srbije, smatra Ranko Stojić

 Ranko Stojić o Bajčetiću Izvor: Profimedia

Nakon što je Srbija počela kvalifikacije za EURO rezultatski odlično, a igrački i ne baš, stručni konstultant TV Arena sport Ranko Stojić naglasio je da bi vezista Liverpula Stefan Bajčetić odmah pomogao "orlovima".

"Po meni, za ovaj sistem igre treba nam Bajčetić kao hleb. Takav profil igrača, koji pokriva cijeli teren, brz je, brz sa loptom, mnogo bi ubrzao naš tim. Koliko god da smo presrećni što imamo šest bodova, moramo da budemo iskreni i da kažemo da nam je dosta toga falilo. Moramo da ubrzamo igru, to je rekao i kapiten Tadić, ako hoćemo da se u perspektivi borimo sa malo boljim, bržim, modernijim", rekao je Stojić.

Nažalost, Bajčetić je trenutno van terena i neće igrati do kraja sezone zbog povrede. U međuvremenu će sigurno biti spekulisano da li će igrati za Španiju, u kojoj je rođen ili za Srbiju, zemlju svog oca i svog porijekla. O njemu je tokom martovskog okupljanja govorio i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi. "Talenat je, puno obećava, znate da je rođen u Španiji, majka mu je odatle, otac je Srbin. Srđan. Obavio sam razgovor sa njim, ono što je važno, mislim da nije spreman da igra ni za Španiju ni za Srbiju u ovom momentu. Prebrzo je sve došlo na njegova leđa, sad se i povrijedio, šteta što neće igrati do kraja sezone", rekao je Stojković o njemu.

Prije nekoliko nedjelja s tim u vezi španski mediji objavili su da je Bajčetić prihvatio da igra za Španiju uz "pomoć" Jirgena Klopa. Ipak, s obzirom na povredu i pauzu veziste Liverpula, ta odluka će moći da sačeka bar do ljeta.

Pročitjate i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC