• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jirgen Klop je "ukrao" reprezentativca Srbiji: Šokantan podatak Španaca - ubijedio ga je šta da izabere!

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaler držao je otvorene obje opcije, a Nijemac je savjetima uticao na njegov izbor.

 bajčetić igra za španiju zbog klopa  Izvor: Profimedia

Saga oko izbora reprezentacije za koju će Stefan Bajčetić nastupati u budućnosti još nije gotova. Mladi fudbaler Liverpula ima priliku da bira između Španije u kojoj je rođen i Srbije koja je zemlja njegovih predaka, a za sada nije dobio seniorski poziv ni od jednog selektora. Čini se, ipak, da je Stefan bliži Španiji što tvrdi i mediji iz te zemlje.

Po pisanju portala "OK Diario" Stefan Bajčetić će postati reprezentativac Španije, a u donošenju teške odluke pomogao mu je i Jirgen Klop koji ga je "pogurao" kada se dvoumio. Navodno je njemački trener imao veoma važnu ulogu u razgovorima sa mladim Bajčetićem, kojeg je savjetovao da izabere reprezentaciju čiji fudbalski sistem bolje razumije. Klop smatra da način nakoji igra reprezentacija Španije idealno odgovara Bajčetiću, koji će za početak postati mladi reprezentativac te zemlje.

Za poziv u seniorski tim je još rano, smatra selektor Luis de la Fuente. U Srbiji to ne bi bio slučaj i ukoliko bi Stefan želio da igra za našu reprezentaciju nema sumnje da bi ga Dragan Stojković Piksi po hitnom postupku priključio A reprezentativcima. Kako vrijeme prolazi čini se da su sve manje šanse da momak rođen u Vigu donese takvu odluku...

Podsjećamo, Bajčetić je rođen u Vigu, gdje se njegova porodica nastanila nakon što je Srđan završio igračku karijeru. Tokom profesionalnog igranja fudbala njegov otac Srđan Bajčetić je nastupao za Vojvodinu, Seltu iz Viga, Crvenu zvezdu, Bragu, ponovo za Zvezdu i na kraju dva kineska kluba.

Njegova supruga je iz Španije, u kojoj su nastavili da žive i kada je karijera okončana, pa je tako Stefan u Selti napravio prve korake, a u uzrastima do 18 i 19 godina već je nosio dres reprezentacije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC