• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBRE VIJESTI ZA SRBIJU: Španija pozvala 70 fudbalera, a Bajčetić (još) nije rekao DA! Krenuli su na strance...

Autor Haris Krhalić

Mlada zvijezda Liverpula Stefan Bajčetić neće biti na spisku Španije od 70 fudbalera.

 Selektor Španije nije pozvao Stefana Bajčetića  Izvor: Profimedia/Andrew Yates / Sportimage

Novi selektor fudbalske reprezentacije Luis de la Fuente, koji je za mnoge nepoznato lice, odlučio je da na prvom preliminarnom spisku zapiše imena 70 fudbalera. Da, dobro ste pročitali... Naravno, neće sve moći da ih pozove, ali na taj način je želio da im stavi do znanja da su mu u planovima, a dobra vijest za Srbiju je da (za sada) među njima neće biti imena Stefana Bajčetića.

Fudbalski savez Španije radi danonoćno na tome da Bajčetić zaigra za njihovu reprezentaciju, a mlada zvijezda Liverpula i dalje odolijeva. Ima opciju da igra i za Srbiju, ali još ne žuri da se odluči kada su u pitanju seniori, tako da će još igrati za U19 selekciju Španije dok "crvena furija" redom dovodi igrače koji imaju ikakve veze sa ovom zemljom...

Tako su na novom spisku Luisa de la Fuentea i dvojica "stranaca". U pitanju su Ćimi Avila, napadač Osasune i Argentine koji nema mjesta u "gaučosima", odnosno Robin le Norman, rođeni Francuz. Sve bolji štoper Real Sosijedada ima i pasoš Španije, pa će tako prihvatiti poziv ove reprezentacije, pošto u konkurenciji zadnje linije Francuske - teško da bi ikada došao na red.

Očigledno je Španija krenula u misiju da "dovede sve što valja" kako bi sa većim fondom igrača raspolagao novi selektor, a nadamo se da će to obići Stefana Bajčetića i da će poput Lazara Samardžića i Vladana Kovačevića izabrati Srbiju.

Što se tiče spiska od 70 imena, uoči martovskih mečeva sa Norveškom i Škotskom, na njemu će biti i Pedro Poro iz Totenhema, Arno i Rodrigo Rikelme iz Đirone, pa četvorka iz Bilbaoa - Jeraj, Sancet, Niko Vilijams i Unai Simon, pa čak i Gabri Veiga i Jago Aspas iz Selte. Što se tiče Real Madrida, oni daju tek Karvahala, Nača, Asensija i Sebaljosa, odnosno nijedan od njih neće biti nosilac reprezentacije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC