• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar izabrao, Stefan se čeka, a Španci u panici: Počela "operacija Bajčetić" - plaše se da će ga ukrasti Srbija!

Autor Dragan Šutvić

Za koga će u budućnosti zaigrati Stefan Bajčetić, talentovani igrač Liverpula i jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji?

 da li će stefan bajčetić igrati za srbiju Izvor: Youtube/Sky Media PL/Udinese TV/printscreen

Reprezentacija Srbije dobila je veliko pojačanje, mladi i talentovani Lazar Samardžić odlučio je da "odjavi" Njemačku i nakon staža u njihovim mlađim selekcijama zaigra za seniorski tim zemlje iz koje mu dolazi porodica. Fudbaler Udinezea mogao bi da bude prvi u nizu ako sličan potez napravi i Stefan Bajčetić, za čiju budućnost od danas strepe Španci!

Fudbaler Liverpula postao je mladi reprezentativac Španije, dao i usmeno obećanje da je to njegov izbor za budućnost, ali... Renomirana "Marka" piše da Srbija nije odustala od Stefana i da preko njegovog oca Srđana koji je bio fudbaler Crvene zvezde i dalje traje ubjeđivanje da je mladom veznom igraču mesto u Piksijevom timu.

"Vođstvo španskog saveza i treneri preduzimaju potrebne poteze kako bi se Bajčetić, vezni fudbaler Liverpula koji je bio u startnoj postavi protiv Real Madrida u utorak, definitivno odlučio za špansku reprezentaciju. Srpski fudbalski savez radi maksimalan pritisak na oca, bivšeg igrača Selte, kao i samog igrača kako bi on u martu došao na okupljanje reprezentacije Srbije", navodi renomirani list, jedan od najuticajnijih u Evropi.

Iako za sada djeluje da je Stefan odlučio i da je njegova budućnost u seniorskom timu reprezentacije Španije, jasno je da čak i javnost u toj zemlji strepi zbog njegovog izbora. Mladi Bajčetić ima dvojno državljanstvo i lako bi mogao da postane reprezentativac Srbije ukoliko to želi, pa ne čudi što su na Pirinejima upaljeni alarmi nakon izbora Lazara Samardžića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC