• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE DAJTE SRBIJI DA NAM UKRADE BAJČETIĆA! Španija u napadu na bisera

Autor Haris Krhalić

Stefan Bajčetić se nije nadao da će tako brzo morati da odabere reprezentaciju za koju će igrati.

 Španci krenuli po Bajčetića Izvor: Profimedia

Talentovani fudbaler Stefan Bajčetić (18) dobio je šansu u prvom timu Liverpula zbog brojnih povreda, a vrlo brzo se ispostavilo da i kada se svi vezni igrači oporave - i dalje imati ogromnu minutažu. Jirgen Klop se "zaljubio" u sjajne igre Baječtića koji na terenu djeluje poput Serhija Busketsa, zna da diktira tempo, da čita igru protivnika, a na sve to je daleko zreliji od fudbalera njegove dobi.

Zbog toga bi već sada mogao da igra i za "A" reprezentaciju, samo još da odabere za koju. Stefan Bajčetić je sin srpskog fudbalera Srđana Bajčetića, bivšeg člana Crvene zvezde, ali je rođen u Vigu, gradu u kome je njegov otac igrao dugo za Seltu. Stoga, ima i njihovo državljanstvo i bliži je "crvenoj furiji".

Španski list "Marka" objavio je tekst u kome piše da "Španija ne smije da dozvoli Srbiji da joj otme Bajčetića", podsjećajući da mladi fudbaler još nije odlučio čiji će dres nositi u budućnosti.

To je dobra vijest za Srbiju jer je Bajčetić do sada bio član U18 reprezentacije Španije i još nije potpuno prelomio za "A" tim, vjerujući da je taj trenutak daleko. Prije samo godinu dana Bajčetić je bio član mladog tima Liverpula i nije ni razmišljao da će igrati na velikoj sceni, ali se sve promijenilo kada je "uskočio" u prvi tim i oduševio Jirgena Klopa, samim tim i sve navijače u Španiji i Srbiji.

Španci su vrlo agresivni kada nekoga žele da nagovore da igra za njih, pokušavali su recimo i sa Lukom Dončićem i Lionelom Mesijem, a navodno se već sprema poziv u senirosku reprezentaciju koja "vrvi" od talenata. Fudbalskom savezu Španije je sada uključivanje Bajčetića prioritet, a sportski direktori su pored njega naciljali još trojicu igrača - Nika Paza, Alehandra Garnača (Argentina) i Alvara Rodrgeza (Urugvaj).

Ove nedjelje će publika u Španiji prvi put na djelu i vidjeti Bajčetića, i to protiv Real Madrida, što će mu biti četvrti meč u Ligi šampiona. Odigrao je i četiri u kupovima, odnosno još sedam u Premijer ligi i postigao jedan gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC