• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate sa kim je igrao Stefanov otac? Jirgen Klop se oglasio o Bajčetiću: Spojite Srbiju i Španiju, eto šta dobijete!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nahvalio sjajnog Stefana Bajčetića

 Jirgen Klop o Bajčetiću - Stefanov i Tijagov otac igrali zajedno Izvor: MN PRESS, YouTube/This Is Anfield

U Liverpulu su oduševljeni sjajnim srpskim talentom Stefanom Bajčetićem, koji je rođen u Španiji i igra za tamošnju reprezentaciju. Toliko im se sviđa sve što radi sin nekadašnjeg fudbalera Zvezde Srđana Bajčetića, da menadžer "Redsa" Jirgen Klop ne skida osmijeh sa lica kada priča o Stefanu.

Izvor: MN PRESS, YouTube/This Is Anfield

"Napunio je 18 godina u oktobru. Top talenat, super igrač, igra veoma veoma veoma dobro za nas. Radost je raditi sa njim od kada je sa nama. Taj miks Srbije i Španije je dobar za fudbal. Ne znam da li ste ga sreli, ali sjajan je - inteligentan je, odlično je raditi sa njim", izjavio je Nijemac u petak, pred subotnje gostovanje Njukaslu.

Klop je otkrio i zanimljivost iz svlačionice. "Interesantno je da su njegov i Tijagov tata igrali za Seltu. Tijago ga je malo uzeo pod svoje i ne samo on, tako da ima sjajne igrače da ih gleda i uči od njih. Stefan igra izuzetno i ne kažem to zato što ima 18 godina, već zato što je tako", dodao je trofejni trener.

Bajčetić je došao u Liverpul 2020. iz Selte iz rodnog Viga, na Enfildu je završio fudbalsko školovanje i ušao u prvi tim, u kojem je ove sezone odigrao šest utakmica u Premijer ligi i tri u Ligi šampiona i uspio da se "upiše" među strijelce u najjačem prvenstvu na svijetu. Od sredine januara je standardni član veznog reda i pokrivao je pozicije zadnjeg veznog i centralnog veziste u mečevima protiv Čelsija, Vulverhemptona i Evertona. Sigurno je da će biti u sastavu ili u užoj rotaciji i protiv Njukasla, kao i u nastavku sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC