• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin završio sezonu, a Piksi ga čeka! "Orlovi" se nadaju, Liverpul tuguje - Stefan mora na prinudnu pauzu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mlada zvijezda Liverpula Stefan Bajčetić, moraće da propusti ostatak sezone zbog povrede.

 Stefan Bajčetić završio sezonu zbog povrede Izvor: Profimedia

Stefan Bajčetić (18), nova mlada zvijezda Liverpula, je završio sezonu. On se povrijedio na treningu pred utakmicu s Real Madridom u Ligi šampiona i ustanovljeno je da je u pitanju promena primicača. Vjerovatno bi se našao u startnoj postavi za meč u Španiji da do toga nije došlo, ali će sada momak koji ima srpsko porijeklo morati na prinudnu pauzu. Dragan Stojković i "orlovi" se i dalje nadaju da bi mogao da izabere srpsku reprezentaciju, a ne Španiju.

Bajčetić je ove sezone odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima a poslije povrede se i sam oglasio. "Veoma je tužno oprostiti se od ove, za mene nevjerovatne, sezone. Razumijem da je ovo dio fudbala i da će me samo ojačati fizički i psihički. Takođe bih želio da se zahvalim svim navijačima za podršku tokom sezone i uvjeravam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikada.", izjavio je Bajčetić.

Postigao je i jedan gol ove sezone, protiv Aston Vile u Premijer Ligi, što je ujedno i njegov prvi seniorski pogodak u karijeri. Na nove utakmice i golove će ipak morati da čeka do početka sljedeće sezone. Bajčetić potiče iz fudbalske porodice, otac Srđan Bajčetić je bivši fudbaler koji je dobro poznat na našim prostorima. Srđan je u karijeri nastupao za Vojvodinu, Seltu iz Viga gdje se 2004. i rodio njegov sin, kasnije je u dva navrata nosio dres Crvene Zvezde, takođe je nastupao i za Bragu.

Posljednjih mjeseci se dosta priča o reprezentaciji koju će odabrati Bajčetić, mnogi ga u našoj javnosti priželjkuju u nacionalnom timu Srbije, ali se čini da Srbija gubi "bitku" za njega i mladi vezni igrač je bliži odluci da nastupa za Španiju, zemlju u kojoj se rodio i odrastao. Bajčetić je u Liverpul došao 2020. godine iz omladinske škole Selte.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC