• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPŠTA TUČA NAKON DERBIJA ITALIJE - SLOVENAC ZAKUVAO: Htio da PREBIJE igrača Juventusa, a imao je i dobar razlog! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni Samir Handanović nije htio da trpi nepristojno i ružno ponašanje Huana Kvadrada i njegove provokacije!

 Tuča po završetku meča Juventus - Inter Izvor: Profimedia

Meč Juventusa i Intera teško da je mogao da bude dramatičniji! Vidjeli smo nezadovoljnog Dušana Vlahovića, po gol sa obje strane, dramu u finišu, a onda i tuču na kraju utakmice! Ovo je bio prvi meč polufinala Kupa Italije, a kako djeluje i u revanšu ćemo imati pravu dramu!

Na kraju utakmice Samir Handanović i Huan Kvadrado su prvo razovarali, a kada se iskusni slovenački golman okrenuo, a Kolumbijac ga je odgurnuo. I onda je krenuo haos.

Bio j tu i Arkadijuš Milik, ali kada je Kvadrado odgurnuo golmana iz Slovenije Handanović je bio spreman na tuču! Redom su pritrčavali Damfris, Lukaku i ostali igrači Intera, a onda su se pridružili i fudbaleri Juventusa.

Pogledajte taj momenat: 

Sudija im je odmah obojici pokazao crvene kartone, što znači da neće moći da igraju u revanšu, ali nije to smirilo strasti. I na ulasku u svlačionicu sijevale su varnice između igrača dva tima. Vidjeli smo i tokom utakmice sukob Romelua Lukakua koji je sa bijele tačke izjednačio u 90. minutu sa navijačima Juventusa, a na kraju su timovi poravnati otišli u svlačionice i sada se čeka drugi čin ove drame. 

U drugom polufinalu sastaju se Kremoneze i Fiorentina, a Juventusu i Interu je trofej u kupu prilika da spasu sezonu. Sa jedne strane Inter se bori za mjesto u Ligi šampiona, dok im je titula odavno odmakla, dok Juventus poslije oduzimanja bodova stoji jako loše i pitanje je da li će se uopšte plasirati u Evropu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC