• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O ovom potezu Vlahovića priča cijela Italija! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović je ponovo bio izolovan i teško je ulazio u šanse, a nije mu se dopalo što ga je trener Maks Alegri zamijenio u finišu meča.

 Dušan Vlahović, Juventus - Inter Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski napadač Dušan Vlahović vratio se u Juventus nakon što je nedavno blistao u dresu Srbije (dao tri gola Litvaniji i Crnoj Gori u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo), međutim kada obuče opremu "stare dame" - sve se mijenja. Vlahović je večeras nastavio golgeterski post pošto nije uspio da se upiše u strijelce u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Intera, a njegova ekipa je poslije drame u finišu remizirala 1:1.

Vlahović je na terenu proveo 73. minuta, a onda je trener Masimilijano Alegri iz igre "izvukao" Dušana Vlahovića koji ni ovoga puta nije imao mnogo šansi da se upiše u strijelce, pa ne čudi što su svi italijanski sportski mediji u svojim "lajvovima" utakmice primijetili da je "besno i nervozno" izašao iz igre.

Nije "sjelo" Vlahoviću što ga je Alegri zamijenio, tako da je po pozdravljanju sa Milikom htio brzo da se popne do svog mjesta na klupi, pa mu se nije ni pozdravljalo sa trenerom Juventusa koji ga je pritom zagrlio i nešto mu rekao.

Vlahović je odmah skinuo dres i čini se da je još jednom bio razočaran što nije uspio da se upiše u strelce, pa je nervozno posmatrao ostatak utakmice, zajedno i sa drugim nezadovoljnim igračima poput Anhela di Marije.

Naravno, Vlahović želi da i na ličnom planu stvari budu bolje nego što su ove sezone. Imao je mnogo problema, propustio je dosta utakmica i upisao je deset golova za "staru damu", ali je očekivao mnogo više, pa će njegov izlazak sa terena sigurno samo još pojačati priče koje kolaju Italijom o odlasku u Arsenal.

Pogledajte

00:26
Dušan Vlahović posle izmene u Juventusu (sport)
Izvor: MONDO/Arena Sport
Izvor: MONDO/Arena Sport

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC