• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hladan tuš za Juventus u 95. minutu: Mislili da nose prednost na revanš, a onda je BREMER NAPRAVIO PRAVU GLUPOST!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U prvom meču polufinala Kupa Italije Juventus vodio do nadoknade protiv Intera, a onda je uslijedio šok za torinski klub i opšta tuča na terenu, poslije koje su isključena trojica fudbalera.

 Juventus - Inter, Lautaro Martinez i Huan Kvadrado Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Kakav šok za Juventus u 95. minutu!

Imali su fudbaleri "stare dame" vođstvo protiv Intera i činilo se da će u Milano odnijeti prednost od jednog gola, a onda je Bremer napravio pravu glupost, igrao rukom u svom šesnaestercu i skrivio kazneni udarac, a sa "kreča" je nepogrešiv bio Romelu Lukaku, za konačnih 1:1.

JUVENTUS - INTER 1:1 (0:0)

Uslijedio je pravi haos na terenu nakon izjednačenja. Sudija Davide Masa imao je pune ruke posla s obzirom da je izbila prava tuča, pa su crvene kartone dobili Huan Kvadrado s jedne, odnosno Lukaku i Samir Handanović s druge strane.

U reprizi prošlogodišnjeg finala, kada su "nerazuri" slavili 4:2, činilo se da i jedni i drugi skrivaju karte za revanš. Golova nije bilo sve do 83. minuta, kada je Kvadrado pogodio za 1:0 i izgledalo je da će to biti dovoljno za pobjedu, kao i prije 17 dana kada je Juventus kao gost u prvenstvenom meču slavio golom Filipa Kostića. 

TROFEJI

Juventus nastoji da osvoji rekordni 15. trofej u Kupu Italije i ubjedljivo je prvi na listi osvajača. Inter želi deveti pehar, koliko ima i Roma na drugom mjestu.

Ipak, duboko u nadoknadi Brazilac jepraktično poklonio gol rivalu, kada je na jedan centaršut nespretno reagovao i zahvatio loptu rukom, nakon čega je neumoljiv bio Lukaku.

Iz ovog duela vrijedi izdvojiti i jubilarni 450. nastup Samira Handanovića u dresu "nerazura", koji zbog isključenja neće baš pamtiti po dobrom. Slovenac je postao tek drugi golman u istoriji Intera sa ovom brojkom. Na prvom mjestu sa 473 meča u najdražem dresu je legendarni Valter Zenga, nekadašnji trener Crvene zvezde.

U drugom polufinalu u srijedu od 21 čas, Fiorentina će gostovati kod najprijatnijeg ovogodišnjeg iznenađenja kup takmičenja – ekipi Kremonezea, koji je do sada već eliminisao Napoli i Romu.

Revanš mečevi na programu su 26. I 27. aprila, u Milanu, odnosno Firenci, dok je finale zakazano za 24. maj.

KUP ITALIJE - POLUFINALE:

Juventus - Inter 1:1 (0:0)
/Kvadrado 83 - Lukaku 90+5 pen/

Srijeda:

Kremoneze - Fiorentina (21.00)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC