• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kremoneze uništio još jednog favorita: "Fenjeraš" Serije A nakon Napolija šokirao i Romu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U polufinalu Kupa Italije igraće Fiorentina i Kremoneze.

 Roma - Kremoneze Izvor: EPA/RICCARDO ANTIMIANI/ANSA

Šokirao je Kremoneze u osmini finala Kupa Italije favorizovani Napoli, a malo ko je vjerovao da nešto slično mogu ponoviti i u četvrtfinalu.

Ali, simpatični tim iz Kremone, koji se muči u Seriji A i trenutno je čvrsto zakucan za dno prvenstvene tabele bez pobjede na 20 utakmica, odigrao je još jedan odličan meč i na "Olimpiku" van svih očekivanja slavio 2:1.

Izveo je Žoze Murinjo "prošaran" sastav, smatrajući da će i bez Paula Dibale, Tamija Abrahama, Nemanje Matića, Krisa Smolinga i još nekih igrača njegov tim biti siguran pred svojim navijačima, ali grdno se prevario - gosti tako nisu mislili.

Veliku grešku napravio je Maraš Kumbula u 28. minutu, golmanu Rome Ruiju Patrisiju nije preostalo ništa nego da sruši Sirila Desersa u svom šesnaestercu, a Nigerijac je bio siguran sa "bijele tačke".

Napravio je "Posebni" čak četiri izmjene na poluvremenu (u igru su ušli Dibala, Matić, Zalevski i Smoling), ali je novi šok nakon samo par minuta igre u nastavku. Još jednom je očajno reagovala odbrana "vučice", a Zeki Čelik smjestio je loptu u sopstvenu mrežu.

Pokušavala je Rom, ali bili su to sve jalovi napadi. Abraham je ušao u igru, a onda uzdrmao stativu. Na kraju je samo u četvrtom minutu nadoknade Andrea Beloti postigao utješni gol za 1:2.

Tako smo dobili i pretposljednjeg učesnika polufinala Kupa Italije. Kremoneze će igrati protiv Fiorentine, koja je ranije danas porazila Torino. U drugom polufinalu sastaće se Inter i pobjednik duela Lacio - Juventus, koji je na programu u četvrtak od 21 čas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC