• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MURINJO ZVAO DUŠANA TADIĆA! Srpski "mađioničar" na meti velikana u 35. godini, ali je PRECRTANI sve zakomplikovao

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Tadić bi u narednih 48 sati mogao da promijeni klupske boje, ali ako dođe do velikog obrta.

 Žoze Murinjo zove Dušana Tadića u Romu Izvor: YouTube/AS Roma/Ajax/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Tadić nije zadovoljan trenutnim stanjem stvari u Ajaksu. Ozbiljno je iskritikovao čitav tim poslije osme uzastopne utakmice bez pobjede u Holandiji i otkaza koji je zbog toga dobio trener Denis Šrojder, a za to vrijeme legende "kopljanika" poput Veslija Snajdera traže od kluba da "precrta Srbina". Da mu trenutna atmosfera ne prija, govori i neočekivani poziv koji je dobio tokom nedjelje.

Italijanski list "Korijere delo Sport" prenosi da je Žoze Murinjo lično zvao Dušana Tadića i pitao ga da li bi bio zainteresovan da dođe u Romu, navodno su čak i postigli verbalni dogovor, ali je sve "upropastio" Nikolo Zaniolo.

Zaniolo je tražio od Rome da ode ove zime, pregovarali su sa Milanom i Bornmutom, međutim na kraju je Italijan odbio obje ponude. Prvo je Milan odustao zbog toga što su "trešnjice" bile agresivnije i nudile su više novca, da bi se na kraju Zaniolo predomislio i oko odlaska u Englesku. Shvatio je da postoji šansa da sa ovim klubom ispadne iz Premijer lige, što je rizik koji jednostavno nije želio da preuzme, a to je na kraju naljutilo "vučicu".

Zbog načina na koji se ophodio prema klubu, već su ga precrtali i Murinjo i navijači, a ako se nešto ne promijeni u sljedećih 48 sati - time su zatvorena vrata i Tadiću u Rimu.

Ove sezone Tadić igra nešto slabije nego što smo navikli u Ajaksu i zabilježio je četiri gola i 12 asistencija. Ukupno u dresu holandskog kluba, čiji je kapiten, postigao je 96 golova i asistirao za još 103 od dolaska 2018. godine. Igrao je još za Vojvodinu, Groningen, Tvente i Sautempton.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC