• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MURINJO POSTAJE PLAĆENIJI OD MBAPEA! Dobio je ponudu na koju ne smije da kaže NE, a još bira koga će voditi!?

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna ponuda za Žozea Murinja iz Saudijske Arabije.

 murinjo dobio ponudu iz saudijske arabije  Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Žoze Murinjo dobio je ponudu iz Saudijske Arabije i teško da će moći da ostane imun na finansijske uslove koji su mu predloženi. Italijanski list "Korijere delo Sport" lansirao je jutros informaciju da je Saudijska Arabija ponudila Žozeu Murinju dvogodišnji ugovor vrijedan čak 120 miliona evra, a da pritom može da bira za koji će posao biti angažovan!

Bogata arapska država želi Murinja po svaku cijenu i ponudili su mu da bira da li će voditi reprezentaciju Saudijske Arabije ili neki od velikih klubova poput Al Nasra ili Al Ahlija, na šta je "Specijalni" tražio vrijeme da razmisli.

Saudijska Arabija je na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Kataru napravila veliko iznenađenje pobijedivši Argentinu 2:1, ali u nastavku takmičenja nisu imali sreće i nisu prošli grupu. Ipak, to je bilo dovoljno da fudbal "eksplodira" u ovoj zemlji i imali su velike planove sa selektorom Ervom Renarom, međutim podnio je ostavku da bi preuzeo žensku fudbalsku reprezentaciju Francuske. 

S obzirom da je Saudijska Arabija nastavila da ulaže veliki novac i u međuvremenu je Kristijano Ronaldo prešao u Al Nasr, dok se čeka odgovor Lionela Mesija na ponudu Al Hilala, nova meta je Žoze Murinjo za koga vjeruju da će popraviti status fudbala u ovoj zemlji uoči kandidature za Svjetsko prvenstvo 2030. godine.

Ostaje još samo da se vidi da li će Murinjo uspjeti da ubijedi Romu da paralelno radi dva posla, pošto mu se ne napušta klupski fudbal i ima još mnogo toga da pokaže.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC