• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "pecnuo" Juventus i Lacio: "U žrijebu ima ekipa koje ne bi trebale biti tu"

Autor Haris Krhalić

Portugalski trener je poznat po svom karakterističnom stavu i ponašanju kada njegovoj ekipi ide dobro.

 Murinjo o žrijebu Lige Evrope Izvor: Profimedia

Prethodne sezone je "Vučica" predvođena Žozeom Murinjom osvojila evropski trofej, ove sezone želi još veći pehar u svojim vitrinama, a kontroverzni Portugalac ima svoj način da stigne do njega. Na tom putu neće biti poštede, pa su se tako nakon prolaska u četvrtfinale na udaru čuvenog trenera našla dva italijanska kluba koji su mu inače veliki rivali.

U trenucima slavlja zbog eliminacije Real Sosijedada portugalski menadžer se prisjetio da treba da pecne Juventus i Lacio - jedne zato što su mu potencijalni rivali u završnici, a druge zato što nisu uspjeli da stignu u tu poziciju. Naravno, imao je Murinjo i objašnjenje za te svoje riječi.

"Nije me briga za žrijeb, tamo ima ekipa koje po mom mišljenju ne bi trebale da su tu. Ko god ispadne u svom takmičenju, on mora da ide kući. Ako pobijedi ekipa koja je ispala iz Lige šampiona, to mi ništa ne znači jer smo mi tu od početka", rekao je Žoze Murinjo aludirajući na Juventus i zatim pecnuo najvećeg rivala: "Lacio? Neće imati treće takmičenje da igraju".

Podsjećamo, ekipa Lacija se iz Lige Evrope preselila u Konferencijsku ligu, ali je i tamo završila takmičenje. Za razliku od njih Roma će nastaviti evropsku avanturu. Prošlogodišnji osvajač Konferencijske lige sada cilja trofej u Ligi Evrope, a potencijalni rival u četvrtfinalu su im Mančester junajted, Sevilja, Bajer Leverkuzen, Sporting, Fejnord i Rojal Union i Juventus.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC