• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"VJERUJEM VAM, ALI NISAM BUDALA!" Stanković pobjesnio zbog "krađe" protiv Juventusa: 20 puta sam pogledao!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković je ljut na sudije zbog toga što nisu poništili gol Adrijena Rabioa.

 dejan stanković o sudijskim odlukama na utakmici juventus sampdorija Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Juventus je pobijedio Sampdoriju 4:2 i tako produžio agoniju tima Dejana Stankovića. Ostaju "zakucani" za dno tabele i sve je manje izvjesno da će slavni tim iz Đenove preživeti ovu sezonu u Seriji A, iako su imali vrlo dobar period u prvom poluvremenu protiv "stare dame". Uspeli su da se podignu nakon 0:2 i da izjednače rezultat za samo 72 sekunde, međutim Adrijen Rabio je u nastavku presudio Sampdoriji i tako naljutio Stankovića.

"Ja vjerujem VAR tehnologiji, ali nisam budala", rekao je Stanković poslije kontroverznog gola Juventusa kojim su trasirali sebi put ka tri boda, a Sampdoriju ostavili bez šanse da osvoji makar jedan u Torinu.

"Mi smo dali sve od sebe, protiv tako jakog tima kao što je juventus koji bi bio na drugom mjestu da im nisu oduzeli bodove. Ali, kada primiš tako jeftine golove, teško je da se vratiš. Moglo je da ode i na drugu stranu, ali ne gubimo glave... Ako gubimo, hoću da to bude s ponosom. Pravili smo previše grešaka kod trećeg i četvrtog gola, moramo da radimo na tome da bolje branimo centaršuteve", kazao je Stanković koga je najviše bolio gol za 3:2 gdje se Rabio vjerovatno služio rukom, što je recimo na meču Bilbaoa i Barselone bilo dovoljno da se gol poništi.


"Ako je sudija gledao snimak i nije vidio igranje rukom, onda mu verujem, ali se nadam da ja griješim. Možete da pogledate snimak 20 puta i vidjećete igranje rukom, pomjera mu se biceps. To je sve što ću reći. A nama su poništili gol Gabijadinija u 96. minutu protiv Empolija jer se sapleo".

Stanković je pokušao da se smiri i rekao je da "prihvata odluku sudije, ali da nije budala", pošto je svjestan da bi njegov tim možda i više pokazao i dobio iz ove utakmice da je nešto duže rezultat bio 2:2.

Podsjetimo, Stanković je poslije meča sa Juventusom tješio i Dušana Vlahovića koji je promašio jedanaesterac protiv Sampdorije, nakon čega su se kritike na njegov račun pojačale. Stanković je prišao srpskom fudbaleru i objasnio mu da je to samo mala kriza i da će iz nje sigurno izaći mnogo jači.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC