• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković pobjesnio na pitanja novinara! Cijeli stadion je zviždao, a Deki morao da objašnjava "kontroverzu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković je suočen sa teškom situacijom u Sampdoriji, ali nije samo to problem.

 Dejan Stanković pobjesnio zbog pitanja Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Srpskom treneru Dejanu Stankoviću ne ide u Sampdoriji. Jesenas je preuzeo ekipu koja se grčevito bori za opstanak i još nije uspio da je "razmrda" i pomjeri iz opasne zone. U okršaju sa Salernitanom, još jednom ekipom koju možemo da označimo kao potencijalnog "davljenika", ponovo nije bilo golova, ali daleko od toga da nije bilo stvari koje će privući pažnju italijanske javnosti.

Tako je u nedostatku boljih, potez Dejana Stankovića iz 35. minuta praktično označen kao "potez utakmice". Stanković je tada povukao sa terena Abdelhamida Sabirija sa terena, a čim to nije urađeno u drugom poluvremenu ili osnovni razlog nije povreda, odmah dolazi do kontroverzi.

Očigledno je bilo da je Stanković bio nezadovoljan kako je Sabiri, inače Marokanac na pozajmici iz Fiorentine, odigrao prvih pola sata utakmice, tako da je umjesto njega na teren poslao Koraja Gintera, daleko defanzivnijeg igrača. Promijenio je formaciju svog tima i "kaznio" Sabirija za očajan nastup, pa je novinarima morao da se pravda za potez koji je skoro bio u rangu Jurićevog kada je mijenjao Radonjića.

"Mogao sam da napravim tri izmjene, ali nisam... Nije mi se dopalo, promijenio sam stvari kako ne bismo upali u probleme. Bila je reakcija na poluvremenu, ali izostanci igrača su nas koštali. Ne bih da to bude izgovor, ali tako je kako je. Sabiri je dio tima koji ima 25 fudbalera. Zašto ne pričamo o Vinksu i Rinkonu koji su ostavili dušu na terenu? Zanoliju ili Amioneu? Što pravite kontroverzu od toga, to je treće ili četvrto isto pitanje...", iznervirao se Stanković objašnjavajući zašto je zamijenio fudbalera koga je izviždao cijeli stadion.

Inače, Sampdorija sljedeće nedjelje igra protiv Juventusa, pa ima meč sa Veronom pred reprezentativnu pauzu. Vremena je sve manje pošto su zakucani za dno tabele sa 12 bodova, a prvi "bezbjedni" tim je Specija sa devet više.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC