• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović proživljava "psihodramu" u Juventusu: Srbin nije dao gol, upalili se alarmi - pljušte kritike u Italiji!

Autor Dragan Šutvić

Italijanski mediji kritikuju Dušana Vlahovića jer nije dao gol na posljednjih pet utakmica.

 italijanski novinari kritikuju vlahovića  Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović nije postigao gol na pet uzastopnih utakmica za Juventus u svim takmičenjima, a iako se ne radi o naročito dugoj suši - to je bio signal da se upale "crveni alarmi" u Italiji i da se priča o njegovoj krizi. Nije imao sreće da se upiše u strijelce u pobjedi Juventusa nad Sampdorijom (4:2) pošto je dva puta pogodio stativu (jednom kad je promašio penal), pa je meč završio prilično razočaran i to u zagrljaju Dejana Stankovića.

Razočaran, zato što je znao šta slijedi... Svi italijanski mediji redom kritikuju Dušana Vlahovića zbog još jedne partije koja nije dostojna napadača od 80 miliona evra, što i te kako utiče na njega. Trudio se, imao 50 kontakata sa loptom, čak osam puta je šutirao ka golu Sampdorije, međutim to i dalje nije dovoljno dobro opravdanje, smatraju mediji.

"Sve to što se dešava jako frustrira Dušana Vlahovića i zato na terenu proživljava pravu 'psihodramu'. Mozak mu je prokuvao od želje da konačno postigne gol, a i saigrači rade na tome da mu pomognu. Kvadrado je izborio penal i to je bila idealna šansa za Srbina. Poslao je golmana u jednu stranu, loptu u drugu, ali je pogodio stativu. Na kraju ga je tješio čak i srpski trener iz Sampdorije Dejan Stanković", piše današnja "Gazeta delo Sport".

Još kritičniji je "Korijere delo Sport" koji navodi da Vlahović polako "postaje nesrećan jer ne može da postigne gol", dok odnekud zaključuju i da su navijači nezadovoljni njegovim nastupima i govorom tijela, pa su mu dali tek "peticu".

Torinski list "Tutosport" podsjeća i da bi Juventus mogao da proda Vlahovića. Imali su dvije ponude ove zime iz Arsenala, ali nisu htjeli ni da čuju pošto je klubu oduzeto 15 bodova i nisu smjeli da ostanu i bez srpskog napadača, međutim na ljeto će već možda i razmisliti i najviše se priča sada o Mančester junajtedu i Real Madridu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC