• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo u klinču sa predsjednikom Lacija! Haos u svlačionici poslije meča: "Go**o!", "Ko si ti?"

Autor Dragan Šutvić

Neviđena bruka u Italiji nakon rimskog derbija koji je pripao Laciju.

 murinjo se sukobio sa predsjednikom lacija Izvor: Profimedia/Ricardo Larreina/DPPI/LiveMedia

Lacio je pobijedio Romu 1:0 (0:0) u gradskom derbiju na "Olimpiku", međutim meč nije obilježio gol Matije Zakanjija iz 65. minuta, nego tuča sa kraja utakmice koja se nije završila samo na terenu. Uzavrele strasti u rimskom derbiju donijele su crvene kartone Adamu Marušiću i Brajanu Kristanteu koji su bili najratoborniji i to je uzrokovalo da se "frka" prenese i na svlačionicu gdje je naravno glavni bio Žoze Murinjo.

Italijanski mediji danas pišu da su se u svlačionici sukobili Murinjo i predsjednik Lacija Klaudio Lotito! Nezvanično, Murinjo je zbog kazne meč pratio sa tribina i opet je završio na naslovnim stranama jer je vjerovatno na putu do svlačionice svog tima "naletio" na Klaudija Lotita koji mu je nešto dobacio. A pomogli su i igrači čije su glave tek bile "usijane".

Prve informacije govore da je sve počelo kada je kapiten nebesko-plavih Alesio Romanjoli slavio ispred svlačionice Rome i natjerao Đanluku Manćinija, saigrača iz reprezentacije Italije, da mu kaže "govno".

U sve se umiješao Klaudio Lotito koji je razdvajao fudbalere, međutim kada je naletio Žoze Murinjo - ponovo se sve uzburkalo. "Šta gledaš?", navodno je vikao "Specijalni" u pravcu prvog čovjeka Lacija, na šta mu je Klaudio Lotito dobacio: "Ja sam predsjednik Lacija. Ko si ti? Ovo je moja kuća i ti ne bi ni smio da budeš ovdje". Aludirao je naravno na blagu kaznu Fudbalskog saveza Italije koji je na kraju dao specijalnu dozvolu Murinju da posjeti svlačionicu poslije susreta, ali se sigurno nisu nadali da će se iz toga "izroditi" haos.

Nezvanično, potom je došlo i do sukoba Luisa Alberta iz Lacija i asistenta Žozea Murinja (Salvatore Foti), da bi direktor Rome TIjago Pinto potom smirivao situaciju, ali pitanje je koliko jer se tek čeka istraga Saveza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC