• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povraća mi se od Murinjovog fudbala, a još i Matić... Slavni fudbaler napljuvao Žozea: Nikad nije bio veliki trener!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Antonio Kasano je vrlo grubo prokomentarisao fudbal Rome i Žozea Murinja.

 Antonio Kasano: Povraća mi se od fudbala Žozea Murinja i Nemanje Matića Izvor: YouTube/AS Roma/Screenshot

Proslavljeni italijanski fudbaler Antonio Kasano često zna da ispali "otrovne strelice" prema velikim fudbalskim imenima i do skoro je najviše volio da provocira Kristijana Ronalda, dok je izgleda nova žrtva Žoze Murinjo. Jedan od najboljih trenera svih vremena, i aktuelni "šef" Rome, nije po Kasanovom ukusu i zato ga je u jednom intervjuu žestoko iskritikovao i nema sumnje da će Murinjo već pronaći način da odgovori Italijanu.

"Murinjo nikada nije bio veliki trener. Samo zna kako da se nosi s novinarima i dobar je govornik, zna kako da vodi velike igrače, Pa lako je biti prijatelj sa velikim fudbalerima...", rekao je Kasano u podkastu koji vodi italijanski fudbaler Kristijano Vijeri, koji se neće baš do kraja složiti s ovim riječima.

Kasano je posebno nezadovoljan kako izgleda Murinjova Roma, inače trećeplasirani tim u Seriji A, pošto za razliku od modernih trenera ne voli da "umire u ljepoti". Konzervativniji fudbal na rezultat očigledno nije po volji Antonija Kasana, inače bivšeg igrača "vučice", a posebno mu se ne dopada kojim se fudbalerima "Specijalni" okružio u Rimu. Vjeruje da je sam insistirao na dovođenju iskusnih igrača u čijoj igri nimalo ne uživa.

"Natjerao je klub da troši novac na Nemanju Matića i Ruija Patrisija. Njegov fudbal u Kupu Italije me je natjerao na povraćanje. Čak i s drugorazrednim timom morate da pobijedite Kremoneze. Takođe, način na koji je otjerao Rika Karsdorpa je bio katastrofalan. Sada se on vraća u tim pošto ga je Murinjo otjerao. Zna li iko zašto? To je nered. Isto se dogodilo i sa Zanijolom, a evo već je godinu i po dana kako vodi Romu i uopšte ne igramo dobar fudbal", zapitao se Kasano koji nikada ne štedi ljude koji ga nerviraju, međutim dugo ga neko nije iznervirao kao Murinjo.

Murinjo je u Romu došao 2021. godine, nakon neuspjeha u Totenhemu i Mančester junajtedu, a u prvoj sezoni završili su na tek šestom mjestu. Ove godine igraju bolje i nadaju se povratku u Ligu šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC