• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aplauzi i snažna poruka za Berluskonija: Ko vjeruje - bori se, prevazilazi prepreke, pobjeđuje! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnjem italijanskom premijeru dijagnostikovana je leukemija, a fudbaleri i stručni štab Monce, čiji je predsjednik, potrudili su se da mu olakšaju teške dane.

 Silvio Berluskoni Izvor: Shutterstock

Nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni (86) našao se na intenzivnoj njezi na kardiološkom odjeljenju Bolnice "Sveti Rafael" u Milanu, nakon što mu je dijagnostikovana leukemija.

Igrači i stručni štab Monce, čiji je Berluskoni predsjednik, poslali su poruku podrške prvom čovjeku kluba nakon što je hospitalizovan zbog problema sa disanjem. U znak podrške, oni su se okupili nakon treninga i poslali snažnu poruku.

U snimku koji je postavljen na društvenim mrežama kluba, članovi Monce su snimljeni kako izgovaraju jednu od najpoznatijih Berluskonijevih izjava.

"Ko vjeruje, bori se, ko vjeruje, prevazilazi sve prepreke, ko vjeruje, pobjeđuje. Naprijed, predsjedniče", poručili su iz italijanskog prvoligaša.

Bivši premijer je u posljednjih nekoliko godina prebrodio brojne zdravstvene probleme, uključujući otvorenu srčanu operaciju za zamjenu srčanog zaliska 2016. godine. Osamdesetšestogodišnjak je od tada započeo ciklus hemoterapije kako bi se izborio sa dijagnozom leukemije, a prema posljednjim informacijama iz Italije, nalazi se u stabilnom stanju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC