• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liroj Sane spasio Sadija Manea otkaza u Bajernu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Liroj Sane i Sadio Mane održali su sastanak nakon incidenta na "Etihadu".

 Liroj Sane spasio Sadija Manea otkaza u Bajernu! Izvor: Profimedia/Gary Oakley

Sadio Mane udario je pesnicom u lice Liroja Sanea nakon što je Mančester siti razbio Bajern (3:0), pa nije dugo trebalo medijima da saznaju za novi skandal u svlačionici minhenskog kluba.

Rukovodstvo Bajerna je brzopotezno riješilo problem tako što su nakon sastanka sa igračima odlučili da Manea kazne sa 500.000 evra i suspenzijom za meč protiv Hofenhajma ovog vikenda, odnosno na kraju nisu raskinuli ugovor sa njim kako se spekulisalo u Bavarskoj.

Jedini razlog zbog kog ovo pitanje nije potegnuto je upravo Liroj Sane. Nijemac je tokom sastanka tražio od Bajerna da se "ne ide dalje" i da je dovoljno da Mane bude kažnjen novčano i suspenzijom na jednu utakmicu, odnosno na taj način je spasao svog kolegu koji ga je udario pred svima u svlačionici.

"Liroj Sane je zamolio klub da ne raskinu ugovor sa Sadijom Maneom i da mu ne daju još težu kaznu. Što se tiče Sanea, za njega je ova tema odmah zatvorena. Tokom razgovora Sane se nije slagao sa ogromnim kaznama za Manea. Želio je da se odmah sve završi i okoča. Ako Mane pokaže da se kaje, mogao bi da se vrati već za revanš protiv Mančester sitija, međutim mogao bi tokom ljeta da napusti ekipu...", pišu njemački mediji o Senegalcu koji je ljetos stigao iz Liverpula, međutim za sada ne može da se kaže da je u potpunosti opravdao očekivanja.

Imao je problema sa prilagođavanjem na ligu, potom i sa povredom zbog koje nije predvodio Senegal na Svjetskom prvenstvu, da bi se na sve to naslonila i tuča u svlačionici. Sane i Mane su se "podžapali" još za vrijeme utakmice, odnosno sve je nastavljeno kada su analizirali poraz - kada su pale teške riječi, a onda i udarci.

Nema sumnje, Liroj Sane je pokazao da je pravi saigrač tako što je stao u zaštitu Sadija Manea, a vidjećemo kako će njihov odnos izgledati u budućnosti i kako je Tomas Tuhel uspjeti da ih pomiri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC