• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žene prave probleme u Bajernu! Bavarci nakon trenera ostaju bez jednog od najboljih igrača, a razlog je njegova djevojka

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon otkaza doskorašnjem treneru Julijanu Nagelsmanu zbog veze sa novinarkom, Bajern je opet u problemu zbog djevojke njihovog igrača.

 Liroj Sane zbog djevojke ide iz Bajerna Izvor: Instagram/leroysane/screenshot

Bajern Minhen igra dobro u Ligi Šampiona, u Bundesligi su u borbi za trofej, ali klubu sa Alijanc Arene probleme "prave žene njihovih igrača", pišu njemački mediji. Bivši trener ekipe Julijan Nagelsman je dobio otkaz nakon što je "Bild" objavio vijest o promjenama taktike u ekipi, a navodno je Nagelsmanova djevojka koja radi za njemački list tu vijest objavila. Na mjesto trenera je doveden Tomas Tuhel i smatralo se da je problemima kraj.

Sada je u žižu javnosti dospela djevojka Liroja Sanea, Kendis, nakon što je napustila Minhen i preselila se u London sa svojom ćerkom. Sane tako svaki slobodan dan koristi kako bi posjetio porodicu i već na ljeto planira da ode iz Bajerna u neki od klubova iz Premijer lige. Trenutno je u Engleskoj, jer ne igra za reprezentaciju na startu kvalifikacija za Euro sljedeće godine i time šalje jasnu poruku pred prelazni rok. Nijemac će se tako najvjerovatnije nakon tri godine ponovo vratiti u Premijer ligu, u kojoj je prije Bajerna igrao za Mančester siti. Sane je u Bavarsku stigao u ljeto 2020. za 50 miliona evra i do sada je pružao dobre partije za šampiona Njemačke, ali ljubav će ga izgleda natjerati da ponovo ide iz domovine.

Kendis (35) je osam godina starija od Sanea i u vezi su dobili ćerku Riu Stelu, a privatni život nije previše eksponiran za javnost. Ona je pjevačica, a u prošlosti je često znala da iznosi svoje stavove javno, pa je tako za ženu fudbalera Rijada Mareza rekla da je puna implanata. Nakon toga se povukla sa društvenih mreža i sve svoje profile je ugasila.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC