• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog nje je izbio rat u Bajernu: Lena (30) zavela trenera, a igrači i uprava nisu htjeli da je trpe! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novinarka Lena Vurcenberger je po nekim medijima u Njemačkoj razlog odlaska Julijana Nagelsmana sa klupe Bajerna.

 Julijan Nagelsman otpušten zbog novinarke Izvor: Profimedia

Smjena na čelu Bajerna je sada i zvanična, Julijana Nagelsmana zamijenio je Tomas Tuhel koji će sa Bajernom probati da se izbori za titule u Bundesligi i Ligi šampiona. Kruže razne verzije priče zašto je Nagelsman koji je bio viđen kao rješenje za narednu deceniju u Bajernu tako brzo otpušten, a njemački mediji spekulišu da je za sve kriv burni vikend sa prelijepom novinarkom! 

"Ovo je bila najteža odluka u karijeri od kada sam član uprave u Bajerna. Od prvog dana imam otvoren, povjerljiv, prijateljski odnos sa Julijanom. Žao mi je što smo se rastali, ali nakon detaljne analize sportskog razvoja našeg tima, posebno od januara i iskustva iz druge polovine prethodne sezone, odlučili smo se na to. Veoma sam zahvalan na onome što je učinio za Bajern i želim mu sve najbolje", rekao je sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić.

Brojni kiksevi, porazi od Augzburga, Borusije Menhengladbah i Bajer Leverkuzena u Bundesligi jesu bili problema, ali veza sa nekadašnjom novinarkom Bilda Lenom Vurcenberger je bila kap koja je prelila čašu! Pogledajte kako ona izgleda: 

Ova 30-godišnja novinarka je svojevremeno izvještavala o Bajernu, a nakon što se saznalo da je u vezi sa trenerom ovog tima dala je otkaz u najčuvenijem njemačkom tabloidu. Igrači su se navodno odmah okrenuli protiv trenera kada se to saznalo i radili su sve da potkopaju autoritet trenera. Da stvar bude još gora nakon poraza od Bajera mladi njemački stručnjak dao je igračima slobodne dane, a on je sa Lenom otišao na skijanje usred sezone! Poslije toga više nije bilo povratka i otkaz je morao biti uručen.

On je trenersku karijeru počeo 2016. godine u Hofenhajmu koji je preuzeo sa samo 28 godina. Nakon toga je od 2019. vodio Lajpcig, a od 2021. godine Bajern. Sada je bez posla, ali vjerovatno neće dugo tako biti jer su ga i ranije osim Bajerna na klupi željeli neki velikani. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC