• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Bajernu - zašto je trener dobio otkaz?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svi čekaju odgovor na pitanje zašto je Bajern Minhen otpustio Julijana Nagelsmana..

 Zašto je Julijan Nagelsman dobio otkaz u Bajernu Izvor: Profimedia

Bajern Minhen je otpustio Julijana Nagelsmana usred sezone i doveo Tomasa Tuhela. Kao bomba odjeknula je vijest pouzdanog novinara Fabricija Romana. Formalnosti se privode kraju i očekuje se da bi vrlo brzo to trebalo da bude saopšteno i zvanično.

S obzirom na činjenicu da je mart i da je završnica sezone, mnogi su ostali u šoku zbog ovakve odluke. Posebno ako se uzme u obzir da su Bavarci prošli u četvrtfinale Lige šampiona, izbacili PSŽ i nalaze se na bod od prvog mjesta u Bundesligi. Šta se dogodilo? Za sada su se pojavile dvije informacije oko otkaza.

Njemački "Skaj" tvrdi da je uprava kluba bila šokirana kada je poslije poraza od Leverkuzena (2:1), koji je značio gubitak prvog mjesta, Nagelsman dao dva slobodna dana svojim igračima, a onda sa svojom djevojkom otišao u Austriju na skijanje. Navodno je tokom skijanja i saznao za vijest da je dobio otkaz i to preko medija, niko iz kluba ga nije obavijestio u tom trenutku.

Još jedna informacija koja se pojavila jeste da je razlog otkaza sukob između mladog stručnjaka i igrača. Navodno se nisu svi slagali sa njim i pojedinim njegovim odlukama i nastala je pobuna u svlačionici. Sve to još uvijek su nagađanja, mada bi uskoro trebalo stvari da budu jasnije. Ono što je takođe poznato jeste da bi Nagelsman trebalo da ostane na platnom spisku Bajerna sve dok ne nađe novi klub pošto ima važeći ugovor do 2026. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC