• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gorjeće "Maradona", Osimen se vraća da donese Ligu šampiona: Svi gledaju italijanski derbi, a Don Karlo rutinira Čelsi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nastavlja se Liga šampiona, a meč koji će gledati najveći broj publike je italijanski derbi između Napolija i Milana.

 Gorjeće "Maradona", Osimen se vraća da donese Ligu šampiona: Svi gledaju italijanski derbi, a Don Karlo rutinira Čelsi! Izvor: Profimedia

Nastavlja se Liga šampiona, a i dalje je sve otvoreno u oba duela koji su na programu od 21 čas. Dobićemo prve polufinaliste nakon revanš duela četvrtfinala, a samo je jedno sigurno. Italija će imati predstavnika u posljednje četiri ekipe. 

Dueli se igraju u Londonu na Stamford Bridžu i u Napulju na stadionu "Dijego Armando Maradona", a u meču Čelsija i Reala "plavcima" i Frenku Lampardu je potrebna senzacija da bi prošli dalje. U italijanskom duelu pak sve je potpuno otvoreno. 

"Gorjeće" tribine u Italiji, sa druge strane će se sastati dva tima koja troše milione na svoje sastave, a ono najbolje u Ligi šampiona upravo počinje!

SVI ČEKAJU OSIMENA U NAPULJU!

Izvor: Profimedia

Napoli je već praktično uzeo titulu u Seriji A i može u potpunosti da se posveti takmičenju u Ligi šampiona. Ipak u prošlom meču Milan je pobijedio 1:0, a vidjelo se kakve probleme Napolitanci imaju u napadu. Viktor Osimen i Đovani Simeone su bili van meča zbog povreda, a Đakomo Raspadori nije bio spreman za svih 90 minuta. Sada se očekuje da sjajni Nigerijac startuje u špicu, a da ga vjerovatno tokom meča Raspadori zamijeni, tako da će tu Napoli biti mnogo jači nego na "San Siru". Ipak problem im se javio u centru terena pošto zbog kartona neće moći da igraju štoper Kim i defanzivni vezista Zambo-Angisa. Mijenjaće ih vjerovatno Brazilac Žuan Žesus u odbrani i Stanislav Lobotka u vezi. 

Što se Milana tiče gol prednosti probaće Piolijev tim da sačuva po svaku cijenu. Nedavno su u ligi savladali Napoli sa 4:0 i to im daje nadu da i ovde mogu da prođu dalje. Oni će biti bez Zlatana Ibrahimovića, ali to im neće biti neki problem jer su već navikli na život bez njega ove sezone. 

ČELSIJU I LAMPARDU TREBA ČUDO!

Izvor: Profimedia

Ne samo da je Real Madrid dobio prvi meč 2:0, već je bio i mnogo, mnogo bolji rival od pogubljenog Čelsija. Ipak, ako se sjetimo kako je Roberto Di Mateo sa plavcima uzeo titulu šampiona Evrope,jasno je da ovdje Čelsi ima neku šansu. 

Biće bez mnogo povrijeđenih igrača, što i nije problem jer im je igrački kadar ogroman, ali to što i dalje nemaju klasičnog špica biće ozbiljna prepreka za sustizanje Realove prednosti. Kod Reala jedini problem pravi pozicija lijevog beka jer je Mendi povrijeđen, a Naćo je protiv Viljareala u Primeri imao problema, pa će vjerovatno Kamavinga opet morati na to mjesto prinudno. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC