• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRKA NA "VJEČITOM" DERBIJU! Borjan i Vujačić se zakačili kod tunela, odmah uletio Vujadin Savić (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Gledali smo vrlo korektnu utakmicu sve do posljednjeg minuta prvog poluvremena kada je došlo do prvih čarki na 170. "vječitom" derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

 Svađa fudbalera Zvezde i Partizana Izvor: Arena Sport/Screenshot

Prvo poluvrijeme 170. "vječitog" derbija između Partizana i Crvene zvezde obilježio je dobar tempo i korektna igra bez prigovora sudijama, sve do posljednjeg minuta. Nakon što Trifković nije dosudio faul nad Kataijem, što je moglo na drugoj strani da otvori šansu za gol Dijabateu, fudbaleri crveno-bijelih su se pobunili i nastala je prva veća gužva na terenu koju je srećom "prekinuo" odlazak igrača na odmor.

Dragović je prigovorio Trifkoviću, nakon čega je nastala gužva između Vujačića i Borjana, pa je na sve to pritrčao i pomoćni trener Vujadin Savić kako bi smirio igrače dva tima. Bilo je verbalne rasprave koja se čula na praznom stadionu u Humskoj, ali mora se reći da na kraju nije bilo ružnih scena kakve smo navikli da viđamo u prethodnim derbijima.

Pogledajte

00:28
Frka pred tunelom pred poluvreme
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Pred tunelom je došlo do rasprave između Vujačića i Borjana, koji su očigledno komentarisali spornu situaciju, ali nije bilo "vrućih glava" koje bi dodatno rasplamsale situaciju. Makar, dok su ušli u tunel, nije bilo ružnijih scena, a nadamo se da će i u nastavku utakmice igrači Zvezde i Partizana poštovati elemente fer-pleja, pošto je utakmica već opravdala očekivanja čim su igrali sa manjim opterećenjem i "otvorenije".

Podsjetimo, prvo poluvrijeme u praznoj Humskoj završeno je bez golova, ali bilo je fudbala. Najveću šansu za Partizan propustio je Dijabate, dok su za Crvenu zvezdu neprecizni iz dobrih pozicija bili Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC