• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA PRIHVATILA MILIONSKU PONUDU: Eraković na korak od Rusije, vodi ga legenda Partizana!

Autor Haris Krhalić

Primamljiva ponuda stigla je na "Marakanu" i nezvanično je Crvena zvezda odlučila da je prihvati.

 Krasnodar poslao punudu za Strahinju Erakovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je navodno prihvatila ponudu od devet miliona evra za Strahinju Erakovića, prenosi ruski portal "Sport 24". Ponudu je poslao ruski Krasnodar, koji trenira bivši fudbaler Partizana Vladimir Ivić, kome su se očigledno dopali kvaliteti koje je vidio kod mladog štopera Crvene zvezde, a koga su već dugo pratili brojni klubovi iz Rusije. Tokom zime se najčešće spominjao Zenit, međutim izgleda da će Krasnodar dobiti bitku.

Ono što se ipak čeka jeste saglasnost Strahinje Erakovića, tako da bez njegovog "da" transfer i neće biti zaključen, posebno ako se uzme u obzir da je tek april i da će za njega sigurno tokom ljeta biti još interesovanja.

"Crvena zvezda je dobila i prihvatila ponudu od devet miliona evra za Erakovića. Čeka se još saglasnost samog igrača. On je raspoložen za prelazak u Rusiju, ali ako u međuvremenu ne stigne bolja ponuda iz neke evropske lige. Defanzivac takođe razmatra i ponude iz Azije, arapskih liga i MLS lige", navodi ruski portal koji nije objavio da li će se Zenit možda javiti sa novom ponudom u međuvremenu.

Podsjetimo, Eraković ima 22 godine i ponikao je u Crvenoj zvezdi. Ustalio se u posljednje dvije godine i ove sezone je pored Aleksandra Dragovića odigrao 40 utakmica, a bio je dio i reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ranije je već najavljeno da će Zvezda možda morati da ga proda kako bi mogla da investira u pojačanja za Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC