• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je fantastičan, bez greške - Piksi posebno nahvalio jednog igrača! Prvi put je bio starter i biće to sigurno ponovo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković Piksi pohvalio je poslije pobjede Srbije mladog štopera

 Piksi o Strahinji Erakoviću Izvor: MN PRESS

Mladi štoper Strahinja Eraković zadovoljio je selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija nastupom u pobjedi protiv Litvanije 2:0, u kojoj je perspekivni defanzivac prvi put zaigrao od prvog minuta meča.

"Raduje me da nismo primili gol, to uliva sigurnost ekipi jer znaju da mogu i tako da odigraju. Eraković fantastičan, bez greške, s obzirom na godine veoma iskusno. I za ostale igrače sve pohvale, bili smo bolji, možda je mogao još neki gol, ali to je nevažno", rekao je Stojković poslije meča za TV Arena sport.

Eraković je rođen početkom 2001, a u duelu protiv Litvanije odigrao je treći meč za nacionalni tim. Prethodno ga je selektor Stojković koristio u utakmici protiv Norveške u Ligi nacija u Beogradu prošlog juna, kao i u prijateljskoj utakmici protiv Bahreina u novembru, pred Svjetsko prvenstvo. Eraković je bio dio ekipe Srbije na Mundijalu, ali je sa klupe odgledao sve mečeve.

I prije i poslije Mundijala, on je u dresu Crvene zvezde bio jedan od najpouzdanijih igrača i igrama se nametnuo i selektoru, koji će sigurno računati na njega i u predstojećim mečevima - možda već u ponedjeljak protiv Crne Gore u Podgorici. Biće to veoma bitna utakmica na putu ka Evropskom prvenstvu, posebno zato što su Crnogorci u petak "otvorili" kvalifikacije pobjedom protiv Bugarske u gostima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC