• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GRMI STOJIN HIT, A TSC IDE KA LIGI ŠAMPIONA - LUDNICA U SVLAČIONICI! Najbolji na stolu, slavio i trener Lazetić! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Velika pobjeda se burno proslavljala u Bačkoj Topoli, a zbog tog trijumfa bi TSC mogao da igra protiv nekog evropskog velikana naredne jeseni.

 Fudbaleri TSC-a slave u Stoju Izvor: Tiktok/@fktsc1913

Fudbaleri TSC-a su pobjedom nad Čukaričkim (1:0) u 32. kolu Superlige ponov ostigli do druge pozicije na tabeli. Opet je tim iz Bačke Topole glavni kandidat za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a veliki uspjeh koji je pogotkom donio Nemanja Petrović proslavljen je veoma burno. Tresla se čitava svlačionica modernog stadiona na sjeveru Srbije kada su igrači TSC-a pevali poznati narodnjak.

Igrači, stručni štab, pa čak i trener Žarko Lazetić, učestvovali su u proslavi velike pobjede, a ovog puta je na repertoaru bila numera "Nešto mi govori" koju pjeva Stoja. Čini se da su najraspoloženiji u tim trenucima bili Luka Ilić i Ifet Đakovac, sve dok junak pobjede Nemanja Petrović nije preuzeo "binu" i postao zvijezda proslave. Pogledajte kako je to izgledalo:

Saigrači i članovi stručnog štaba skandirali su strelcu jedinog gola na meču, a bila je tu i pjesmica koju dobro znate sa fudbalskih stadiona širom svijeta. Inače, gol Petrovića protiv Čukaričkog mogao bi da bude najbitniji u klupskoj istoriji za tim sa sjevera Srbije. Trenutno su TSC i ekipa sa Banovog brda bodovno poravnati na tabeli Superlige, ali prednost ima tim koji je pred plej-of bio bolje plasiran. Pogledajte kako izgleda tabela:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC