• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TERZIĆ PROGOVORIO O TRENERU CRVENE ZVEZDE: Generalni direktor otkrio plan - od njega zavise i igrači!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda će, po svemu sudeći, sa novim trenerom krenuti u grupnu fazu Lige šampiona i novu odbranu titule u Superligi.

 Zvezdan Terzić o treneru Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu u domaćem prvenstvu još poslije prvog kola plej-ofa, a do kraja takmičarske godine pokušaće da se domognu trofeja i u Kupu Srbije. Miloš Milojević bi tako mogao da stigne do duple krune, a da zatim napusti klubu - već nedjeljama priča se o Zvezdinom interesovanju za Baraka Bahara, izraelskog stručnjaka koji je sa Makabijem iz Haife prošlog ljeta slavio na stadionu "Rajko Mitić". O treneru Zvezde konačno se oglasio i Zvezdan Terzić!

Generalni direktor crveno-bijelih dotakao se i trenera koji će u narednoj sezoni predvoditi Zvezdu u grupnoj fazi Lige šampiona. I pored toga što je na klupi šampiona zabilježio istorijske rezultate Miloš Milojević nije siguran, a čini se da mu je to saopštio i dugogodišnji prvi operativac kluba.

"Imamo mjesec i po dana da završimo sezonu i tada ćemo donijeti odluku oko trenera. Miloš Milojević napravio je istorijske rezultate, imamo vremena i po prvi put za ovih devet godina nemamo kvalifikacije. Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Dovoljno vremena da napravimo kvalitetnu analizu, podvučemo crtu i vidimo šta je najbolje rješenje za Crvenu zvezdu. Obavio sam otvoren razgovor sa Milošem Milojevićem i rekao mu da je moja i obaveza svih nas koji vodimo klub, da tražimo najbolje rješenje za Crvenu zvezdu. Što se tiče fudbalera, trenera i svih ostalih kadrova. U tom kontekstu treba donijeti odluku može li Crvena zvezda da dovede bolje rješenje kada je trener u pitanju. U skladu sa tim odlučićemo i oko igrača", rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

Miloš Milojević je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu u mlađim kategorijama, a zatim se na sjeveru Evrope izgradio i kao igrač i kao trener. Dejan Stanković ga je pozvao u svoj stručni štab kada je preuzeo Crvenu zvezdu, zatim je Milojević samostalno radio u Hamarbiju u Malmeu, prije nego što je upravo Dekija naslijedio u Beogradu. Do sada je Zvezdu predvodio na 35 mečeva i zabilježio 26 pobjeda, pet remija i četiri poraza.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC