• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić najavio petoricu novih igrača u Zvezdi! Direktor potvrdio - pregovori sa bivšim fudbalerima crveno-bijelih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Generalni direktor Zvezde ispričao je sve o ljetnjim planovima kluba na pijaci, pred učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

 Zvezda dovodi pet novih igrača kaže Zvezdan Terzić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je obezbijedila šampionsku titulu u Srbiji i sebi omogućila da tokom predstojećeg ljeta izbjegne evropske kvalifikacije. Kao prvi tim u Evropi srpski klub je obezbijedio plasman u grupnu fazu Lige šampiona i sada je čitav klub posvećen pripremama za to takmičenje. U skladu sa tim su i izjave koje stižu iz kluba - Zvezdan Terzić najavljuje petoricu novih igrača, a neki od njih mogli bi da budu i reprezentativci Srbije!

Generalni direktor crveno-bijelih pohvalio se uspješnim poslovima kada su u pitanju Marko Stamenić i Piter Olajinka, ali tu nije kraj jačanju igračkog kadra. Biće još novih imena u ofanzivnom dijelu tima, ali i na mjestu zadnjeg veznog!

"Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava 'šestica'. Treba nam još jedan špic, vidjećemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se rijetko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspjeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača", rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

Prije samo nekoliko dana o "povratnicima" je govorio sportski direktor Mitar Mrkela. Tada su pomenuti Luka Milivojević, Nemanja Radonjić i Mihailo Ristić, a prije njih su kao kandidati figurirali Filip Mladenović, Nemanja Maksimović, Filip Đuričić... "Svi ti igrači koje ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svjesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam - s nekima od njih smo u pregovorima", rekao je Zvezdan Terzić i razgalio maštu navijača srpskog šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC